Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Petyyyyy
üzenetére
"Ez azt jelenti, hogy a behelyettesítés mindenképpen megtörténik, még akkor is, ha az nem hajtódik végre (például egy olyan if utasítás törzsében, amelynek feltétele nem teljesül)."
Honnan szedted ezt a baromságot?
Már hogy futna le egy nem teljesülő feltétel törzsében lévő kód?
Már korábban is írtam, hogy ez lehetetlen. Különben mégis mi a frászra használhatnád a feltételes szerkezeteket, ha azok hatástalanok lennének? 
============================
(#14047) trisztan94 :
"En az observer-t szoktam hasznalni java alatt, hasznalhato az php-val is? Esetleg valami ami jobb vele?"
Ahogy már írták, ez a kérdés úgy rossz, ahogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Már hogy futna le egy nem teljesülő feltétel törzsében lévő kód?
Már korábban is írtam, hogy ez lehetetlen. Különben mégis mi a frászra használhatnád a feltételes szerkezeteket, ha azok hatástalanok lennének?