- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ja, láttam a képet, tényleg ideillő.
Az írásod végével is nagyjából egyetértek, a legegyszerűbb megoldást is agyon lehet bonyolítani, szépíteni, amíg világ a világ (ahogy egy projektnek sincs vége soha, mindig lehet valahova szépíteni), de ha valaki először egy egyszerű összegyűjtésre, kiíratásra vágyik, akkor szerintem jelen esetben felesleges a hatmillió leszármaztatás, gyönyörűzés.
Athlon64+ akár elvihette volna olyan irányba is, hogy egy komolyabb, komplett osztályt ír arra, hogy mindenféle esetet lekezelve legeneráljunk jQuery UI tabokat, sőt, még a megfelelő könyvtárakat is behúzza, ezenkívül képes legyen arra is, hogy akár CDN-ről, akár helyi példányból húzza be a jQuery UI-t, ha még nincs include-olva, aztán eldönthető legyen, a vonatkozó kód minimalizált vagy fejlesztői változatát szeretnénk behúzni, sőt, még akár körépakolhatott volna egy rendes admin-felületet GUI-val, és akkor már hű de tuti lenne.
Amit én írtam, azt kb. két perc megírni, majd működésre bírni. Amit Athlon64+ írt, az már egy szétboncolt, komplexebb OOP-s, nyilván rugalmasabban továbbfejleszthető változat, amibe bele lehet építeni még sok mindent, de az előnye akkor jön elő igazán, amikor valaki advanced megoldásra vágyik, és bonyolultabb célokra is használni szeretné. Az övé nyilván szép (mert ő írta, és mert OOP-s, és széjjel van boncolva), az enyém meg nyilván ocsmány, mert nagyon leegyszerűsített, szimplán a konkrét feladatra összpontosított, kezdő által is könnyen kezelhető kód volt. Hát mit is képzeltem én, hogy nem rakok a kódomba legalább egy leszármaztatást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest