Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ja, láttam a képet, tényleg ideillő.

Az írásod végével is nagyjából egyetértek, a legegyszerűbb megoldást is agyon lehet bonyolítani, szépíteni, amíg világ a világ (ahogy egy projektnek sincs vége soha, mindig lehet valahova szépíteni), de ha valaki először egy egyszerű összegyűjtésre, kiíratásra vágyik, akkor szerintem jelen esetben felesleges a hatmillió leszármaztatás, gyönyörűzés.
Athlon64+ akár elvihette volna olyan irányba is, hogy egy komolyabb, komplett osztályt ír arra, hogy mindenféle esetet lekezelve legeneráljunk jQuery UI tabokat, sőt, még a megfelelő könyvtárakat is behúzza, ezenkívül képes legyen arra is, hogy akár CDN-ről, akár helyi példányból húzza be a jQuery UI-t, ha még nincs include-olva, aztán eldönthető legyen, a vonatkozó kód minimalizált vagy fejlesztői változatát szeretnénk behúzni, sőt, még akár körépakolhatott volna egy rendes admin-felületet GUI-val, és akkor már hű de tuti lenne.
Amit én írtam, azt kb. két perc megírni, majd működésre bírni. Amit Athlon64+ írt, az már egy szétboncolt, komplexebb OOP-s, nyilván rugalmasabban továbbfejleszthető változat, amibe bele lehet építeni még sok mindent, de az előnye akkor jön elő igazán, amikor valaki advanced megoldásra vágyik, és bonyolultabb célokra is használni szeretné. Az övé nyilván szép (mert ő írta, és mert OOP-s, és széjjel van boncolva), az enyém meg nyilván ocsmány, mert nagyon leegyszerűsített, szimplán a konkrét feladatra összpontosított, kezdő által is könnyen kezelhető kód volt. Hát mit is képzeltem én, hogy nem rakok a kódomba legalább egy leszármaztatást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- PlayStation 5
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Elérhető a Lumia Cyan rendszerfrissítés
- PH! Darts
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- 100/100 - 0 Perc! WD BLACK SN850X 4 TB NVME SSD!
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest