- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_Papa
senior tag
Szia!
Én végigvittem a legnehezebb fokozaton is az utolsó DLC t kivéve az összessel játszottam.
A nyersanyag hiányt kereskedéssel nagyon szépen lehet kompenzálni.
Mindenre nem fogsz tudni kimenni, de a kulcs az hogy lopj még az elején egy nagy hajót valamelyik frakciótól, illetve törekedj arra hogy több bevethető egységed legyen. Én a végén már három hajóval tudtam operálni.
Eztt egy másik fórumba írtam még régebben:Ma meglett a 3. végégjátszás is már HŐS fokozatban! :) A teljes játékidő 300+ óra felett van.
Ami plusz és nagyon jól jött: a csatákban a bátorítás, és az hogy technikusok a letett lézer ágyúnak egy körben többször is át tudják adni az irányítást. Azokkal pedig a Scylla-k és a Yuggothian ellen nagyon hatékonyan lehet dolgozni. Rengeteg HP-t le lehet szedni így róluk. Pirítanak rendesen! :)Ja és a nyersanyagok. Nagyon könnyen megoldható, 2 plusz hajót tartottam fent akinek a pilótái olcsó toborzott katonák. Csatákba sohasem mentek. Csak felderítésre és KERESKEDÉSRE használtam. Ezekkel a guberálós küldikre sem mentem ki, ha olyat talált, akkor azt ott hagytam és a kommandót küldtem ki később. :)
Tehát folyamatosan tudtam így kereskedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Diablo II: Classic és Resurrected
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest