- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
csóri
csendes tag
Látom kicsit csendes a fórum a témában.Kölyök korom óta imádom az xcom jatékokat (lassan 50 vagyok).A Phoenix point megjelenésekor elkezdtem vele játszani,abbamaradt meguntam.Lassan érkeztek hozzá a dlc-k.Minap gog on megvettem a 6 dlc-s verziót.Amivel a magyarítás is kompatibilis.Elégedetten hátradőlve ,gondolva most végre játszok 1 jót(több hónapra tervezve). De meglepődve tapasztaltam hogy normál fokozaton,szószerint játszhatatlan. Alapvető probléma a nyersanyaghiány.A másik idegörlő dolog,hogy annyira sok lett az események láncolata hogy 5 másodpercenként kapunk több órás taktikai feladatokat. A kiegészítőkkel még rosszabb lett a helyzet,lebombázzák a pandoranok a még fel nem fedezett,elérhetetlen emberi bázisokat.Gyakorlatilag azért adsz ki pénzt a dlckre hogy megszopasd magad...A jatékélmény átcsapott idegesítő események sorozatába.A hab a tortán amikor a frakciók kiírtják egymást. Az az érzésem ezzel a jatékkal hogy a fejlesztőcégnél megbíztak 10 embert hogy nehezítsék a játékmenetet de mindenkinek külön külön sikerült is a játékos orra alá borsot törni.Letesztelték ezt a jatékot a fejlesztők??? Tele van hatalmas ötletekkel a program de a játékos ellehetetlenítése a mélybe rántja a játékot.Továbbra is az xcom 2 longwar of the chosen a koronázatlan király a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Újszerű Fujifilm XT-5 + XF 16-80mm f/4 R OIS WR garanciális
- Meta Quest 3S Xbox Edition garanciával (limitált kiadás)
- Apple iPhone 15 Pro 128gb - Szép állapot, cserélt kijelző, tok+fólia, akku 100%, akár beszámítással
- Gamer PC
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest