Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Sikerült szert tennem egy új borotvára, az áldozat Braun 5874-es lett Előtte már volt egy rezgőkéses Braunom, de annak már 7 éve, azt igazából a szita és a kés gyors elhasználódása, valamint a csak hálózati üzemmódja miatt cseréltem le (egy Philipsre). Most pedig eljött az újabb csere ideje is. Hát, ég és föld a különbség (mindkettőhöz képest). Fene érzékeny bőrrel áldott meg a sors, de napi borotválkozás után sincs bőrirritáció, ami mind a régi Braunnál, mind a Philipsnél megvolt. Gyorsan letudom a borotválkozást, viszont SmartFoil szita ide vagy oda, néha otthagy 1-2 szálat, amit nehezen akar elkapni... (ez mindháromban azonos). Azt tapasztaltam, ha a borotválkozás vége felé kimosom a borotvát, és úgy fejezem be a műveletet, a nedves szita nagyszerűen nyugtatja a bőröm. Negatívumként nem sokat tudok róla összességében elmondani, csak ezt az 1-2szálotthagyást. (meg talán azt, hogy 5875-öst szerettem volna elvileg, a merülésjelzője miatt, de amikor elolvastam, hogy 1 óra alatt teljesen feltöltődik (a Philipsnek 8 kellett hozzá!), akkor inkább letettem róla...meg 5 perces gyorstöltés funkciója is van.) Amúgy 18K-ért vettem, 2 év garival...azt hiszem igazán megérte az árát. Tudnak még Braunék minőségi borotvát készíteni
Ui.: másfél hete van még csak meg a jószág, de még nem merült le...50 perc akksiidőt írtak rá, de sztem már többet bírt, még így első töltésre is...ez is pozitív Ja meg az is, hogy szép fekete
[Szerkesztve]"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
Szia!
Sajna csa későn láttam a kérdésedet, bocsi. Szóval, Nyíregyházán vettem az 5874-est a Product-ban. Mindennapos borotválkozással olyan másfél-2 hetet bír az akksi
Továbbra is jó cucc. Grat a Braunodhoz!"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
válasz plussuni #846 üzenetére
Nekem egy 5874-es van, én csak annyi különbséget láttam a két típus között, hogy az enyémen nincs ilyen lemerülésjelző. De mivel ha lemerül hálózatról is megy (plusz 5 perc alatt feltöltődik egy borotválkozás erejéig) így erről lemondtam. Meg a színe is jobb, hogy fekete Nekem nagyjából 1-másfél hétig bírja az akksi, mindennapos használat mellett.
Amúgy egy hibája van a masinának: otthagy néha pár szőrszálat, főleg a tokámon meg a nyakamnál. És csak többszöri átgyalulással tudom eltávolítani, ez meg felfalja a bőröm Ennek a tuti receptjére még nem sikerült ráakadnom.
Ja, volt körkéses Philipsem is, az is csinálta. Amúgy a többnapos borostát nálam a mostani Braun szépen leviszi, ellenben a Philips húzta ezerrel
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy Braun 5874-es borotvám, és eljött a kés és szita csere. A Braun alkatrészkeresőjében 31S-t dobott ki a gép, viszont láttam, hogy van 31B is. És a leírás szerint mindkettő jó az enyémhez, és árban is totál megegyeznek.
31B vs. 31STökmindegy szerintetek, vagy mi a különbség a kettő között?
Köszönöm a választ
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
válasz Flashcash #3165 üzenetére
Köszönöm, akkor előjegyzem a feketét
És akkor még egy szerkesztéses kérdés: ez a borotva Series 3-nak felel meg...az 5-ös mennyivel jobb ettől? Gondolva a pénzvisszafizetéses akcióra... És a másik kérdés: csökken a borotvám akku élettartama is, mondjuk már cirka 6 éves. Ez cserélhető esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
válasz Flashcash #3692 üzenetére
"Series 5 (régi): Ez a borotva egy hagyományos vágórendszerű, különálló késsel és szitával rendelkező borotva, ami még a régi Flex Integral, Syncro sorozat továbbfejlesztett változata. Erről is elmondható, hogy a régi design-t követő késsel jobban vág, mint ami a boltokban jelenleg kapható hozzá."
Na ezt aláírom, a most kapható új fej és szita kombó erős csalódás a régihez képest A régivel babapopsi lettem, ezzel meg nem annyira...és tovább is tart maga a művelet Szóval így nem az igazi, és erősen gondolkodom, mit is kellene tennem. A legtutibb persze egy olyan kés lenne, amit te is linkeltél, de 10 dolláros termékre 14-et ráfizetni nem nagyon szeretnék. Valami hasonló magyar oldalt nem tudsz esetleg?
Maga a borotva amúgy még mindig jó lenne így 6 év elteltével is, csak ez zavar benne...na meg az, hogy az akku élettartama erős csökkenést mutat, de van hálózat, amiről mehet utána is
Ja és pont a lényeget hagytam ki: Braun 5874-esem van.
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
válasz Flashcash #3715 üzenetére
és Nagya21: a kisgépet még régebben hívtam, valami 7000 ft környéki összeget mondtak, arra már nem emlékszem, hogy munkadíjjal, vagy anélkül. Emlékeim szerint valami Sanyo akksi van benne, de nem eneloop. Leltem egy koreai pdf-et, ahol lerajzolják az elemcserét, az alapján nem bonyolult.
A régi vágószett is elég kopott, elmúlt már az is másfél éves A másik gond az, hogy a környezetemben senkinek nincs ilyen, vagy hasonló borotvája. Tehát a többes rendelés eléggé ki van lőve...
-
Traxx
őstag
Apró kérdés: ha nem vetted még meg és nincs konkrét tapasztalatod vele (sőt, itt a topicban sem nagyon másoknak), akkor miért ajánlod? Az, hogy XY dolgot tud, egy dolog...de ezeket hogyan, mennyire jó minőségben tudja?
-
Traxx
őstag
válasz Champipi #3765 üzenetére
Nekem nem a sziták módosítása okozta a problémát, hanem a kések megváltoztatása.
Régi vékony késprofilú, szabályos lyukas szita = OK
Vékony késprofil, random szitalyuk = minimálissal kevésbé, de OK
"Hullámos" vágórész = az egyenes jobb volt, de még mindig kb. OK
Új késprofil, a fenti képen = nem OK
Végülis az új is lenyesi, csak tovább tart a művelet...
-
Traxx
őstag
Mint mondtam leírása alapján nem lehet rossz, sajnos kezemben sem volt, na de csak az igazat írják....
Gondolom arról, hogy marketing, már hallottál...
A másik: az, hogy egy készülék tud valamit, az egy dolog. Az igazán lényeges az, hogyan tudja. És ebben a hogyanban jelenleg semmiféle tapasztalatod nincs, tehát szerintem felelőtlenség emiatt ajánlanod. Egy tipikus példa: a Braun Series 1 és 3 sorozatnak egyaránt Triple action vágórendszere van, FreeFloat rendszerrel. Mégis hatalmas a különbség a 2 sorozat adta komfort között.
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Olvastam régebben, hogy a Braun szokott ilyen pénzvisszafizetős akciót csinálni. Nem tudjátok, hogy várható-e ilyesmi a közeljövőben? Vagy a Philips-nél?
-
-
Traxx
őstag
válasz kisp113 #3922 üzenetére
Tapasztalat engem is érdekelne...és az is, hogy a Panasonicok alkatrész ellátottsága milyen, mert nem nagyon láttam a boltokban sem a borotvájukat, sem ahhoz való kést-szitát Igaz, erősen vidéki vagyok
-
Traxx
őstag
Kb. 1 hete vettem fel a Braunnal ebben a kérdésben a kapcsolatot. Akkor nem tudták megmondani, hogy lesz-e ilyen akció, de tudta a csaj, hogy tavaly volt. Jobb tanácsot viszont nem tudott adni, mint hogy járjak nyitott szemmel, és ha van, csapjak le a lehetőségre
-
Traxx
őstag
válasz kisgabor87 #4022 üzenetére
Na erre vártam, és még szerintem sokan Indulhat részemről a töprengés és a pénzmag gyűjtögetés...
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
Emberek, egy kis segítség kellene...betértem a Media Markt-ba, és láttam ott 2 Braun-t, ami tetszett, 370cc-4, és 390cc-4. Nos, az első az pipa, azzal képben vagyok...de a 370-es milyen az újabb tesóhoz képest? Nem kevéssel drágább egyébként a 390, 7 vagy 8 rugó a különbség (35 vs. 42 ezer). Mindkettőhöz jár tisztító állomás.
Vagy inkább rendeljek 37-ért netről 390-est?
-
Traxx
őstag
válasz kisgabor87 #4144 üzenetére
Hmm...a fáradtságot vettem már korábban is, mivel nem először írok ide, és tisztában is vagyok azzal, hogy a szériákon belül az extrákban van igazából különbség És éppen ez az, amit nem értek: mindkettő tisztítóállomásos, ugyanazon sorozat tagja - mégis ordító az árkülönbség. Az okát viszont nem sikerült megtalálnom Pedig valaminek ebből kiindulva lennie kell, és ez az, ami érthetetlen nekem.
42-ért tuti nem venném meg a 390cc-t, de netről 37-ért már igen, feltéve ha van annak olyan extrája, ami megér 2 rugó pluszt, illetve a nem helyben vásárlást.
-
Traxx
őstag
válasz kisgabor87 #4146 üzenetére
Elkezdtem jobban gondolkodni az ötös szérián... Illetve nem csak neked címezném a kérdésemet, hanem általánosságban is: outletből, 1 év garival mennyire necces 5-ös szériásat rendelni? Jópár ezressel olcsóbb lenne így... Viszont abból indulok ki, hogy egy ilyen borotva nem az a pikkpakk tönkremenős fajta, már csak az árkategória miatt sem. Jól okoskodok? Vagy necces lehet így rendelni?
-
Traxx
őstag
Jelenleg is elektromost használom, szóval így nem nagyon van összehasonlítási alap, legalábbis költségben Viszont kb. 10 rugóval lenne így olcsóbb a téma...ami nem mindegy Szóval elég nagy a részemről a dilemma.
-
Traxx
őstag
válasz kisgabor87 #4152 üzenetére
Úgy lehetséges, mint utólag, a hsz.-ed után tájékozódva megtudtam, hogy nem adják hozzá a Braun garancialevelét. 1 év bolti garanciát kapok, és csókolom. Szóvá is tettem ezt az ügyintézőnek, erre arrogánsan leteremtett, hogy akkor vegyem meg máshol, ahol biztosítják, mert tőlük így is veszik, és elég jól veszik (AV planet lett volna a bolt - és egyébként máshol nem igazán láttam olcsóbban Series 5-öt...ott 42 ezer az 5030, mindenhol máshol 49 körül, vagy még inkább fölötte indul. Ami azért elég nagy lépcső egy hármas szériához képest árban )
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
válasz kisgabor87 #4162 üzenetére
45-nél többet semmiképpen sem adnék ki borotváért...36-37 ezerről indultam ugye. Ezen még el fogok töprengeni, már csak azért is, mert a digipig tavaly rendesen sz*póágra tett a szállítással kapcsolatban... viszont rákérdeztem, és 2 év garit adnak.
Philipset nem szeretnék. Alsó szériásból volt hozzá szerencsém, de nem igazán szerette a bőröm, ebből a szempontból nekem a Braun sokkal jobb. ÉS nem hanyagolnám el a késcserék árát, amiben a Braun pláne fényévekkel jobb (8000 lenne kb. egy Braun 52B, míg az RQ12 17-től indul )
#4163: igen, éppen ezért is tettem le róla, már csak azt sajnálom, hogy az ilyen lehúzós üzletek létezhetnek
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
válasz Nagya21 #4165 üzenetére
Nem egy év, hanem másfél: [link] És úgy tapasztaltam, hogy kb. tényleg ennyi az élettartama, vagy egy kicsit több is volt már
Még annyi, hogy itt tényleg jó áron van az 5030, viszont úgy gondolom, szlovák telephelyű cég révén a pénzvisszafizetési gari itt is bukó, mivel feltétel a magyarországi vásárlás - a számlán pedig nem az fog szerepelni.
-
Traxx
őstag
válasz kisgabor87 #4167 üzenetére
"Arról nem is beszélve, hogy ez az 5030 az 5-ös széria legalapabb terméke, ami azt jelenti hogy nedvesen nem tudsz borotválkozni vele, ami nagyon sokat számíthat ha érzékeny a bőröd."
A jelenlegi 5874-esem tud nedves-szárazat is, és nedvesen sokkal rosszabb volt...még új kések esetén is. Egyébként én naponta nyúzom magam, meg szerencsére nem áldott meg a sors különösebben erős arcszőrzettel
Szitaszakadás a legelső, kb. 15 éve használt Braunomnál fordult elő. Ezzel az 5874-gyel nem, pedig a szitát és a késeket is többször áttervezte a gyártó. A Braunnál az tetszik, hogy 100%-ban visszautalja a lóvét, ha visszaküldöm...de ha a Philips nem válik be, csak egy részét. Továbbá pozitív tapasztalat van az egyik oldalon, és (mondjuk akkor úgy, hogy) nulla a másikon
-
Traxx
őstag
válasz zolikaDB #4170 üzenetére
"Mondjuk ugy, veszunk egy Braunt, es ha bevalik, nyertunk, ha nem, penz vissza, es irany a Philips!"
Igen, pontosan erre gondoltam"Amugy jol ertem, h a Philipsnel is van vmi visszavasarlos gari?"
Igen, van: [link]"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
válasz zolikaDB #4190 üzenetére
Elárulod, hogy honnan és mennyiért sikerült beszerezni? Egyébként gratula, remélem beválik
-
Traxx
őstag
válasz zolikaDB #4192 üzenetére
A digipignél elvileg 43 körül van, de 2 év garit mondott a csaj, mikor rákérdeztem. Az av planet viszont valóban felejtős.
-
Traxx
őstag
válasz Speeedfire #4221 üzenetére
AV planetet kihagynám: [link]
-
Traxx
őstag
válasz Speeedfire #4225 üzenetére
Látod, ezen én is erősen vakarózok. Konkrétan a gari miatt f*sok. Azaz hogy kis hazánkból hogyan lehetne érvényesíteni...igaz műszaki cikkel az elmúlt kb. 10 évben még nem fürödtem be, de ez az alapos utánajárásnak (is) volt a következménye. De ettől függetlenül én is elmerengtem az amazonon
A Braunra egyébként 2 év gari jár....az összesre. Ők (mármint az AV planetesek) azt mondták, hogy csomagolássérült és hasonló termékekkel (is) foglalkoznak, ezért 1 év a gar. És itt tettem fel magamnak a kérdést, hogy miért lenne tökkelütötött hülye a Braun vagy bármely más cég? Sérült a doboz...na és? Visszaviszik, a termékfelelős vagy a logisztikus rendel pár 100 Ft-ért újat...miért rosszabb megoldás ez, mint mondjuk 10K-val olcsóbban adni? Saját maguk ellenségei...?
A másik: 1-2 csomisérült termék akad mindenhol, ez oké...de erre boltot alapítani miért éri meg? Még ha az AV planet nem is kizárólag ezzel foglalkozik, de akadnak ilyen boltok, vagy akár bolthálózatok.
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
válasz Speeedfire #4232 üzenetére
A két legolcsóbb Series 5-öt, és egy Cooltec-et néztem meg, 1 évet adnak csak Telefonon egyébként külön rákérdeztem 1-2 hete, és nem mellékelik a Braun saját garijegyét. Így a Braun pénzvisszafizetési garanciáját is bukná a vevő, mivel az érvényesítéshez azt is vissza kell küldeni.
Az viszont igaz, hogy a 380-asra, 340-re 2 év van, viszont a 390CC-4-re már ismét csa 1. Én viszont jobban szeretnék Series 5-öt venni
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
válasz zolikaDB #4234 üzenetére
Épp erről beszélek, nem teljesen tiszta az a bolt...
Az meg már csak az egyéni szocproblémám, hogy 50-et már nem szívesen adnék ki borotvára
-
Traxx
őstag
válasz zolikaDB #4251 üzenetére
A CC nem a Clean & Charge akar lenni, tehát a tisztítóállomás? A kép is erre utal...
Lesegettem amúgy szintén az edigitalban a Series 5-590CC-t is, és ott a vágórendszert találtam mint különbséget az új 5-ös szériás borotvákhoz képest (Triple Action a réginél, CrossHair az újnál). Van valaki, aki esetleg tud visszajelzést adni, hogy ez a valós használatban jelent-e valamilyen különbséget?
-
-
Traxx
őstag
Nekem valamelyik Series 5-re egyértelműen 1 év bolti garit mondott a fickó telefonban, gyári garipapír nélkül (így meg a Braun pénzvisszafizetős akcióját is bukom ugye). Amikor meg erre rákérdeztem, elkezdett pampogni, hogy itt ez van, így is veszik, mert jó árban van, ha nem tetszik, vegyem meg máshonnan...gondoltam köszi, ügyfélbarát bolt vagytok Nekem a boltba visszamenős dolog kilőve, mert szabolcsi vagyok. De egyébként már az AV Planet tárgytalan is, másfelé kezdtem keresgélni
És örülök, hogy elégedett vagy a borotvával
-
Traxx
őstag
Emberek, egy kis infóra lenne szükségem. Egy Braun Series 5 5030s lenne az alany, de gondolom az összes Series 5 borotvánál hasonló a helyzet. Hogyan kellene ezeket tölteni, hogy az akkujuk a lehető legtovább megőrizze a jó kondícióját? Gondolok itt egyrészt az első töltésre, azaz annak az idejére; illetve arra, hogy a teljes lemerülése előtt már kellene neki enni adni?
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
válasz zolikaDB #4272 üzenetére
Még nem vált be, szállítás alatt van, szóval még tapasztalataim nincsenek Egyébként én heti 5-6 napot használnám.
-
Traxx
őstag
"Amennyiben nem elégedett az ebben a promóciós időszakban vásárolt Braun termékkel, lehetősége van azt a vásárlás napjától számított 100 napon belül visszaküldeni."
-
Traxx
őstag
válasz famokus #4279 üzenetére
Érdemes spórolni. Én tegnap kaptam meg az 5030-at, és ma megvolt az első borotválkozás. Teljes mértékben meg tudom erősíteni zolikaDB tapasztalatait. Brutál, de tényleg, a régi 5874-hez képest ég és föld. Azzal mostanában már szenvedtem, ugye ahhoz az új késprofil nem a legtutibb, sokszor kellett átmenni vele egy területen, hogy teljesen letolja, különösen a nyakamon. Na ezzel nem...1-2 oda-vissza játék, és kész. A végeredmény pedig olyan, amilyenről már többen beszámoltak: valóban babapopsi, semmi ottmaradt szál, vagy sercegős érzés nincs. És hozzátenném, hogy feleannyi idő most a borotválkozás, mint a régivel. Ja és maga a borotva csendesebb is.
Baromi érzékeny a bőröm, de irritáció nem volt, ez a második nagy örömöm A harmadik meg maga az érzés, hogy nem küszködés a borotválkozás. Árban meg...hát eredetileg 35 ezret szántam volna a projektre, de 45-ben állt meg végül a téma. Előzetesen szívtam a fogam emiatt, valljuk be, nem olcsó játék. De baromira nem bántam meg, hogy rádobtam a pluszt.
Ugyanazt tudom mondani, mint a kolléga: egyszerűen jó. Szuper, bevált. Magasan az eddigi legjobb borotvám. Szóval örülök, nem is kicsit A pénzvisszafizetős garanciára pedig nem lesz szükségem
-
Traxx
őstag
válasz zolikaDB #4292 üzenetére
A mai 1 napos teszt nekem is sikerrel zárult Megérte rátolni a plusz pénzt, jó lesz ez.
-
Traxx
őstag
válasz zolikaDB #4329 üzenetére
Az öreg villanyos lehet én vagyok, mert az első villanyos borotvámat az érettségimre kaptam az ezredfordulón, most pedig 32 vagyok Igaz, 5030-am van.
Más: az ilyen tisztító spray-vel van valakinek tapasztalata? Láttam boltban 1300 Ft-ért is, annyiért már nekem megérné, ha ér is valamit
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
Adott szérián belül a vágóegységek ugyanazt tudják. Egyébként nekem az 5030 nagyon bevált, annak ellenére, hogy érzékeny bőrű vagyok. Abszolút nem hiányzik hozzá a hab, letolja anélkül is gyönyörűen. Utána meg Nivea borotválkozás utáni balzsam, és jóccak
A tisztítóegység patronjára itt többen kb. fél évet írtak a borotva kitisztít, partont az egységből kivesz, lezár, következő tisztításnál visszatesz metódust követve. A 4 hét szerintem akkor állna, ha valaki minden nap azzal tisztítja a borotvát.
Ja és ha még holnap megveszed, akkor tudsz élni a pénzvisszafizetős akcióval, ha nem válna be, de persze ne az én hozzászólásom alapján rohanj a boltba, várj meg más véleményt is
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
"(Ha bárkit megcsapna az áram, ez a postot majd törlöm, nehogy felbujtóként kezeljenek.)"
Az NSA úgyis látja, ők meg leadják a rendőröknek a drótot, hogy te voltál
Habbal nem tudom kipróbálni, mert nincs itthon A kollégával szemben én jan. 7-én töltöttem fel a borotvát legelső alkalommal, és azóta egyszer kellett töltenem. Akkor is biztos ami biztos alapon, mert még ugyan nem jelezte, hogy le akarna merülni (pirosan villog ez esetben), de furcsállottam, hogy már lassan 2 hete megy szinte minden nap, és még mindig bírja
-
Traxx
őstag
válasz zolikaDB #4346 üzenetére
A 10 reális is lehet, ha fő egység nem adja meg magát...az előző Braunom kb. 7 évet húzott le, most is megy, és használnám is, ha lenne normális kés hozzá...de nincs. Igaz, ez az 5030 jobban nyesi a cuccot, mint a régi 5874 a legjobb késsel
Valaki írta itt, hogy nem szétszedhető a borotva...nos, szerintem meg igen, de leginkább szervizben, az alsó töltőnél lévő 1, ill. a fejnél lévő 2 mütyür csavarfélével...de tuti nem mezei imbuszkulcs kell hozzá... El tudom képzelni azt, hogy a szerviz azért mondta azt, hogy csak komplettel lehet cserélni, mert még relatíve új típusokról van szó, és nincs velük igazán szerviztapasztalat
-
Traxx
őstag
A hármassal is elégedett volt az emberek többsége itt, de volt mínuszos vélemény...az ötösről pedig nagyjából mindenki (így én is) pozitívan nyilatkozott. Igaz, nekem az újabb szériás Series 5 van, egész pontosan 5030s. Nem marketingduma, de tényleg babapopsit csinál a végére. És az akku is sokáig bírja (jan 7-én töltöttem fel először, és azóta csak egyszer...és még mindig bírja, pedig ma is használtam, sőt, az azóta eltelt időben 4-5 nam volt csak, amikor nem ment). Szóval nekem bevált...nem kicsit, nagyon
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
válasz zolikaDB #4386 üzenetére
Ahogy én láttam, alakra megegyezik az 5050-nel Illetve az én 5030-amnak az oldalán van 2 kis "tüske", gondolom azon szlopálná a delejt, ha lenne hozzá tisztító egység Szóval én azt gondolom látatlanban, hogy az alaptest az egy, de kisebb módosításokat eszközölhettek a típusoknál, mint pl. az 5040 hálózatra kötve nem megy, csak akkuról (az enyémet nem próbáltam úgy).
külön töltőegységet venni... sztem is csak ebay, esetleg Kisgép Kft. vagy ilyesmi nagyobb helyeken lehetne érdeklődni. Kérdés, hogy megér-e ez pluszban 10-15 ezret.
-
Traxx
őstag
válasz sittes79 #4390 üzenetére
Itt Rendeltem már egyszer korábban innen, csak akkor a szállítás kicsit elhúzódott, most viszont pikk-pakk itt volt a jószág. Hétvégén rendeltem, és kedden a kezemben volt (szabolcsi vagyok). Jó pár olcsóbb bolt nem adja meg a gyári 2 év garit, csak egyet, itt megkaptam, na meg a Braun pénzvisszafizetési garanciája (amely most már nem élő, pontosabban Te már nem tudnád igénybe venni) miatt fontos volt, hogy magyar boltból vásároljam.
A véleményem a borotváról pedig itt
-
Traxx
őstag
válasz membrandj #4404 üzenetére
Tényleg az van, amit Flashcash ír. Nekem az általa is linkelt 5874 volt, és a 7 éve alatt ez volt a szitákkal-késekkel a tapasztalatom. (a 3. link már nem él, de kb. ez volt ott). Egyébként ha kaptam volna hozzá megfelelő kést, akkor lecseréltem volna az akkuját, és vígan használnám, de már megvan az utód
vlevi: én ebay-en írtam rá 1-2 emberre, de vagy azt mondták, hogy nem régi fajtájuk van, vagy nem tudtak egyértelműen válaszolni. De azért próbálj meg bezsákolni egyet ami tuti, kb. magyar árban lesz, ha nem olcsóbban.
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
Az eredeti szitán mit értesz? Az első típust?
Én amúgy azt vettem észre, hogy ha csak kést cseréltem, akkor kevésbé volt hatékon a borotva, mint kés+szita cserekor.
-
Traxx
őstag
válasz Flashcash #4415 üzenetére
Na egy ilyenre én is beneveznék, és lenne egy frankó tartalék borotvám Ha meg többen is rendelnénk, akkor a szállítási költség is szépen osztódna
-
Traxx
őstag
Nekem 45 környékén áll meg a Braun 5030s-em...Itt írtam róla véleményt, és belinkeltem zolikaDB tapasztalatát is. Legyünk őszinték: egy borotváért ez böszmesok pénz. De ez nem olyan, mint egy VGA vagy egy új processzor, hanem (az én nézőpontom szerint) az életminőség egy darabjáról van szó. Nagyon nem mindegy, hogy nyúzod magad, tépi a szőrt, át kell menni 10x egy adott felületen, vagy letolod 2 húzásból, és jóccak. Kipattogzol avagy sem. Érzed a sercegést borotválkozás után, vagy babapopsit kapsz. És sajna a villanyborotvák piaca pont olyan terület, ahol az árral exponenciálisan nő a minőség. Drága, de csak ismételni tudom magam: megéri spórolni...rövid és hosszabb távon egyaránt.
Szitacsere: 7 év alatt a régi Braun 5874-esemnek egyszer sem lyukadt ki a szitája, cserére mindig csak a késekkel való csere miatt került sor.
A borotválás simaságával kapcsolatban nem tudok érdemben nyilatkozni. Volt Philipsem, de az egy nagyon alsó kategóriás modell volt. Lehet ha most próbálnék ki egy RQ1250-et, ugyanúgy bejönne, mint a Braun...ez teljesen egyénfüggő szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Hálózati / IP kamera
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- PlayStation 5
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest