Új hozzászólás Aktív témák
-
Turul
tag
Borotválkozás utáni balzsam... hát igen, ilyesmiben még nem gondolkodtam. Lehet az is jó lenne. De azért a hab az még mindig jobban vonz.
Na, mindegy. A visszavásárlási garancia is érdekes lenne, igen, bár már majdnem lejárt. A héten fel is hívtam pár webshopot, ahol olcsóbban adták ezeket a borotvákat, de általában persze nem járt hozzájuk Braun garancia. Egyedül az ujszinek.hu -nál mondták, hogy ők adnak, de mikor közöltem, hogy nekem fontos lenne a visszavásárlási gar miatt, akkor eléggé megijedtek és gyorsan egymás után 2x is közölték, hogy ők nem vesznek részt semmilyen promócióban. Gondoltam nem baj, végül is a Braun veszi vissza, nekik meg elég a garancia és a számla, de azért nem hagyott nyugodni a dolog és írtam a Braun promóján közzétett e-mail címre, ahonnan hamar válaszoltak, de nem értem vele semmit, mert a levél tartalmi része (leszámítva a fél oldal köszönjük, hogy kérdezte, köszönjük, hogy tőlünk és egyebeket) csupán egy link volt, ami az oldalukon a promóra mutatott. Úgyhogy ebben is most kicsit bizonytalan vagyok, érdemes-e pl. a fenti helyről rendelni ezek után.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest