Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
szalaieva
újonc
És ehhez a Braun Series 3 320s-4-hez van vezetékes használati mód is? Tehát lemerülten felrakom és használható kábellel, töltőn?
Valami ilyesmit keresek, kevés szőröm van, egy Braun kis uti borotvát használok 20 éve. Amúgy elképesztő régóta megy hibátlanul. pedig többször szereltem is, nagyon egyszerű szerkezet, kést se cseréltem benne, tulajdonképpen lenyűgözött, hogy még mindig működik. De már kapcsoló is tönkrement, nem lehet kikapcsolni, úgy használom, hogy alul két ceruzaelem fedelét tartom ujjammal, addig megy, ha elengedem, akkor leáll
nem szoktam dicsérgetni termékeket, de ha egy minden nap használatos szerkezet, gép, 20 évig megy, azt meg kell említeni. Típusát se tudom, kb cigisdoboz méretű, fekete, felül pontok háló, vagymi, rezgőkés, kis motor balra, 2 ceruzaelem középen és jobbra, olcsó műanyag tokban, oldala egy nagy kapcsoló fel és le.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest