Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jenne

őstag

válasz zsoltzsolt #14117 üzenetére

A gyenge forint talán csak egy kicsit szól bele, más lehet ez mögött. A Panasonic borotva árai nem igen változtak az utóbbi 1-2 évben, ezért gondolom ezt. Vagy a Pana más üzletpolitikát folytat ...
    De ahogy néztem a Braun sziták árai is jelentősen megemelkedtek. Például én ezt a szitát, amikor még volt 9-es braunom bő egy évvel ezelőtt, akkor még 16 ezer körüli áron vettem. Akciósan meg még olcsóbban is lehetett kapni.
    Halkan jegyzem meg, hogy amikor a tartalék 92S-t megvettem, csupa kínai írással volt tele a csomagolása és Made in PRC. Mint később kiderült, kiszervezte a gyártását (ennek is) a P & G Kínába. Ki is kellett cseréltetnem, mert valami rettentő hangos zörgő-kerregő hangot adott az új 92S fej az első használatnál már. Néhány másodpercig ment csak, nem is mertem tovább használni. Nem volt egy egyszerű a történet a csere, mert higiéniai termék lévén, a bolt nem vette vissza, hiába az állítólagos 2 év garancia, a Braun Ügyfélszolgálata segített végül. Elküldtem oda és alig 2 hónap múlva küldtek egy újat cserébe. Persze az odaküldés ajánlott postai díját azt nekem kellett fizetnem...Bár ennek a csomagolása is, amit küldtek, tele volt kínai írással, kicsit belém is jött az ideg amikor ezt láttam, de sajnos ebben zizegett valami oda nem illő hang, ez már nem annyira mint a másik, de lehetett végig hallania borotválkozás alatt, engem zavart is. De ezt már legalább lehetett használni. Ezzel a fejjel adtam aztán el.

Új hozzászólás Aktív témák