Új hozzászólás Aktív témák
-
ElGatto
aktív tag
válasz d@minator #7180 üzenetére
Hali!
Még nem vettem meg egyiket sem...
A gond az, hogy még nem is volt elektromos borotvám tehát nem tudom, hogy szárazon vagy nedvesen lesz jobb.
Én élőben úgy láttam, hogy a WF-nek egyenes a szitája nem mozog, hanem az egész "fej" része mozog. A 3 - asoknak mintha a 3 külön pengéje / szitája mozogna.Köszi!
-
törölt tag
válasz #35104512 #7156 üzenetére
magamnak válaszolva, pár nap keresgélés után erre a kettőre jutottam:
Remington MB4030
Philips QT4015esetleg javaslat, ellenjavaslat egyik-másik ellen/mellett? árban gyakorlatilag ugyanaz, melyiket érdemesebb? köszönöm
-
törölt tag
Használ valaki idei Philips modellt? Vajon mennyi különbség lehet a korábbi RQ sorozatokhoz képest? Pl. ez S5600 a hülye azért nem vagyok webshopban 40 ezer. S5420 30 ezer. A Philips honlapján megnéztem az összehasonlítást, de nem lettem sokkal okosabb nekem egyforma mindkettő. És akkor ezek hogyan viszonyulnak a régi RQ sorozathoz? Ha jól értem az RQ1250 2013-ban felsőkategóriás Series 9 volt, most az S5600 a Series 5 középkategóriás. 40-50 ezer közt van pár S5XX és S7XX modell, nehéz kiigazodni. Számít még a kategória előny és a kifutó 2 éves modellt érdemes vagy inkább már az idén piacra dobott típust?
-
Jenne
őstag
válasz zsoltzsolt #7194 üzenetére
Borotvát azt nem vettem mert az már megvan pár hónapja. Ahhoz vettem a tisztító patronokat és a tartalék szitát.
Egy szerencsétlen mozdulattal leamortizáltam(összetörtem) az előző Philips PT920-as borotvámat és egy ideig a tartalékot használtam helyette.( PT730-as). Ez továbbra is marad a tartaléknak.
Jó az ha van egy tartalék borotva, ha még alacsonyabb tudású is, de van amihez lehet nyúlni ha szükség lenne rá. Meg aztán alig négyezerért vettem újonnan, komplett csomagban minden tartozékával együtt a vaterkáról még anno. Ráadásul még személyes átvétel is volt, így még postaköltséget sem kellett fizetnem.[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz mickemoto #7191 üzenetére
Bocsi de én úgy gondolom, hogy aki venni akart/kar vagy ilyen szándéka volt/van az keresgél és figyeli az aktuális ajánlatokat. Meg egyébként is, még a TV-ből is a JOY napok reklámja folyt már egy hete.
#7192) zsoltzsolt
Látod ezt nem tudom, de mintha igen de nem mindenre. Volt olyan amit a feleségem az eredeti árához képest majdnem fele áron vett meg (gondolom ez lehetett a 40%-os), de volt amit csak a 20%-al sikerült megvenni. Most legalább bevásároltunk karácsonyra ajándékokból. Legalább is a drágábbakat megvettük most akciósan.
Én szombaton az edigitalban 40%-os engedménnyel vettem két csomag CCR2-es tisztítópatront, most a kettőt összesen (azaz négyet mert kettő patron van egy csomagban) potom 4788 Ft-ért, valamint egy Braun 70S combipackot szintén potom 4794 Ft-ért. De kint állt a sor a bolt előtt és közel egy óra várakozás volt amíg bejutottam. Majd ott bent még egy bő fél óra, de ráértem ...volt időm. A Samsung összes telefonja például 30 %-os akciós volt.Sokan ilyeneket vettek előttem meg LED TV-t és ezért is ment lassabban a sor mert kipróbálás, gar jegy kitöltés ...stb. Mondjuk egy Samsung LED TV amit éppen előttem vettek át, és ami egyébként akció nélküli áron 180.000 Ft annál a 30% kedvezmény már szép megtakarítás.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
Jó reggelt mindenkinek!
Aki borotvát szeretett volna mostanában venni remélem élt a tegnapi lehetőséggel. Müller szombat a Müller drogériákban (20% kedvezmény minden ott kapható termékre). Mindenre! A múlt héten egész héten minden termékük alapból 5 % kedvezménnyel volt megvásárolható, így ez már 25 %. Nézegettem a Braunokat amelyek egyébként picivel olcsóbbak náluk még akciók nélkül is akár az Euronics vagy MM boltjaihoz képest. Egy braun series 7 760 CC az 5%-os akciós árával csak 54.990 Ft volt és erre jött a 20 % Müller szombati akció. Kiszámolható hogy mennyibe került. Na és a hab a tortán, hogy csütörtökön, pénteken és szombaton JOY napok is voltak és a JOY kupon 20 % kedvezményre jogosít! Müllerben is érvényes volt, de például az edigitalban is beváltható volt vagy MM-ban is. Edigitalban volt ami alapból már 40 % kedvezményes volt. Volt is sorban állás. Müllerben a feleségem közel három órát töltött el, ebből bő másfél óra a pénztári sorban állás volt.
Vett valaki borotvát?A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
mickemoto
őstag
válasz egykori #7188 üzenetére
Igen, sokkal kényelmesebb a fogása mint a régi lapos borotvámnak.Ez és a sokkal erősebb akkumulátor ami mindenképpen indokolhatja a cserét egy régi gépről.A nyírórendszer tényleg nem sokat javult, de ha valami jól működik azon sokat nem kell variálni. A 15 éves konstrukció ellenére a régi Braun Flex-em ugyanolyan alaposan vág mint az új, csak legfeljebb nem öt perc vele a borotválkozás hanem hét.
Ugyanakkor cseppet sem bántam meg hogy újítottam. -
mike1334
veterán
válasz d@minator #7184 üzenetére
Ezért van a 100 napos visszavételi lehetőség Braun is, Philips is szokott ilyet csinálni. Amúgy érthető, hiszen Te sem szívesen használnád valaki után a borotvát...tehát minimum szita cserével lehetne újra árulni, de még a penge is kérdéses...már ha egyáltalán külön van, mint pl a wf-nél, Amúgy az csak arra van, hogy mivel nem a boltban veszed nincs lehetőséged megnézni, megnyomkodni (telefonból kiindulva), így otthon próbálod ki először, Persze ezt a szabályt itthon kicsit máshogy értelmezik, mint az eu többi országában, de én teljesen megértem, én se vonnám meg a vállam, hogy mindegy jó lesz ez, majd veszek pár hónap múlva másat..
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
d@minator
addikt
válasz mickemoto #7182 üzenetére
Egyszerűbb de azért fura volt jó pár napig, hogy nem merőlegesen kell tartani és a fogása is más. A WF kerekdedebb (henger) míg a 340-es kétoldalt lapított henger.
(#7181) mike1334: Elég szomorú, mert pont ez a termék az amit kipróbálás útján lehetne eldönteni, hogy megfelelő e a specifikációk ismerete kevés. Na meg teljesen nem is alkalmasak arra amire kitalálták. 1938 óta ugyanaz a működési elv. Semmi forradalmi.
-
hape60
aktív tag
A 3-as sorozat WD-s tagjaihoz mit szólsz? Azok is tudják a nedves (habos) borotválást, a fejükön a szita jobbra-balra tud dülöngélni, és olcsóbb, mint a WF. Pl: 3045WD 26000Ft, WF 35000Ft Edigitalnál.
-
mickemoto
őstag
-
-
d@minator
addikt
válasz ElGatto #7174 üzenetére
A videók és képek alapján a CoolTec ugyanaz a fejegység, mint a 3-mas széria. A Waterflec (WF )pedig régi 5-ös széria. A szitában a lyukak alakzata is más.
Ennek ellenére a WF sem vág jobban (szárazon sem), mint a 3-mas széria de nekem élvezetesebb a habos borotválkozás, mint szárazon tologatni.Aztán a WF-fel újra meg kellett tanulni borotválkozni, mert egyrészt a 3-mas borotvámnak egyenes a feje, a WF feje meg döntött. Másrészt a 3-massal szárazon nemegyszer bal kézzel is rásegítettem, kifeszítettem az arcbőrt. Nedves borotválkozásnál ez elég nehéz mivel csúszik a habtól a bőr.
Szóval azt sem tudom így ajánlani, hogy rendelj weben aztán élj az elállási joggal ha nem tetszik, mert sajnos tanulni kell.
Szerintem ha szárazon akarsz borotválkozni és fontos a hűsítő akkor Cooltec ha nedvesen akkor WF. De ha meg nem fontos a hűsítő és száraz borotválkozást akarsz akkor meg elég egy 3-mas széria, mert ugyanaz, mint a Cooltec (Bár a jófogáson annyiért új 5-ös széria is van.) -
zozor76
tag
Jó reggelt!
Mikor kezd haldokolni a lassan 9éves gép? Hétvégén Már hálózatról is elég lassan forgna akések, meg-meg akadoznak üresjáratban is.
Pilips RQ1185
Ezzel a tisztítóval ellátott masina tartalmaz belevaló tisztító folyadékot, vagy azt még be kell szerezni hozzá? Valamint az S5130 és S5420 között van valami nagy különbség az árukon kívül?[ Szerkesztve ]
-
ElGatto
aktív tag
mickemoto, mike1334, Namelesske
Köszi ennyire egybehangzó vélemények után a Waterflexet választom.
-
mickemoto
őstag
válasz BullZeye #7172 üzenetére
Jó vétel az is, pláne úgy hogy kapsz hozzá tartalék kazettát.A színben nem sok eltérés van viszont a zuhany alatti használatot nem tudom a 720-as miért nem tud, mivel mosni meg mosható.
ElGatto:
Én a waterfexet venném.A cool fejegysége az alap series borotvákra hasonlít, a water pedig a közép,felső kategóriás series-ekre.
[ Szerkesztve ]
-
ElGatto
aktív tag
Bakker most tanácstalan vagyok...
Ha 35 - ös keretből Waterflexet vagy cooltech2 közül kéne választanotok ti melyiket vennétek?
Mi a különbség a nyírófej között?
Valóban a W2F jobban vág mint a hűsítős?Az itteni hozzászólások és a websoposak között tényleg inkább reklám és promó szagúakat olvasok...
-
clava01
tag
Sziasztok Braun 3 300 asrol velemyek?
Illetve erről Braun Series 3 380?Köszönöm a választ
[ Szerkesztve ]
-
Bazsee71
őstag
Sziasztok!
5 éves Remington MB910-es borotvám akksija haldoklik, az elem cseréjével bajlódok jelenleg, de erősen gondolkodom hogy ennyi idő után beruházhatnék egy újra.
Hetente 1-2x letolom 6 mm-es hosszon az arcszőrőmet, a megbízható minőségen és a vállalható akkunk kívül más igényem nincs. Két típust néztem, az egyik a Remington MB4030, a másik a Philips QT4015. Vajon megéri a Philips a többletet, vajon hosszabb élettartamú lesz az akkuja? A Remington kuponnal nagyon baráti áron van a MM-ban...
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
-
mickemoto
őstag
válasz d@minator #7165 üzenetére
Nem sok értelme van annak a videonak.Eleve akkora szakállt nem érdemes meghagyni mert azt már csak penge viszi rendesen.Elektromos borotvák sűrűbb borotválkozáshoz valók.
Amúgy szerintem is csak marketing ez a húsítő fricsőr, annak ellenére mondom egyébként hogy próbálni nem próbáltam. -
mike1334
veterán
válasz ElGatto #7164 üzenetére
Itt a fórumon azt írták egy időben, hogy a cooltech technológia csak parasztvakítás...anno nagyon sok pozitív értékelés lepte el a netet, mert ezt is sok embernek odaadták ingyér', csak írni kellett róla pár szót fórumon, árukeresőn vagy boltok honlapján a hozzászólásoknál..de keress rá itt, biztos van objektívabb vélemény is
d@minator: hű az már veszélyes, ennyi idő alatt lefagy az ember arca...
[ Szerkesztve ]
-
tonyrulez
őstag
Braun 320-S4 és 3-3020 között van bármi különbség? Leírás alapján nem látok, és pontosan ugyanannyiba kerülnek.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
-
BullZeye
veterán
Nem sok hasznos infó van Braun borotváknál a különbségekről.
Pl itt van 740WD és 740WD, az olcsóbbikhoz adnak egy szitát...akkor miben jobb a drágább?
740wd szitával kb 61k lenne kuponnal, na most árgépen 760cc amihez van tisztító 65k-tól indul, szóóval valaki tud valami érdemi információt, hogy melyik a jó?
Ahogy olvasom a 7-es szériánál nincs különbség, mindnél ugyanaz a szita van, de valami miatt van 2x annyiba kerülő termék is. Hülyeségre fölöslegesen pénzt nem dobálnék ki, szóval melyik a legjobb ezek közül, amiért még érdemes pénzt kiadni? Mindenképpen 7-es szériát szeretnék.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
ViragL
tag
A MM webshopjában vasárnapig 20% kedvezmény van a Braun borotvákra, úgy láttam az általad keresett típusok egyike sincs, de lehet érdemes szétnézni.
[ Szerkesztve ]
-
drpele
senior tag
Sziasztok!
Braun 760cc vagy 790cc borotvát szeretnék vásárolni, s elég vonzó árakat látni külföldi oldalakon. Tud valaki megbízható EU-s webshopot (vám miatt), amit érdemes számításba venni?"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein
-
törölt tag
sziasztok,
szakállnyírót szeretnék venni, semmi komoly kritérium nincs, hálózatról működő kellene (lehet mellette akksis de működjön 220 -ról is), és a cél a pár napos borosta szinten tartása
mit érdemes venni? köszönömüdv
-
Bali27
addikt
válasz zsoltzsolt #7153 üzenetére
Szitással az orr alatt, és biz. helyeken hatékonyabban le lehet szedni..
IGaz most a 12-es fej van a Philipsembe és összehasonlithatatlanul jobb mint a 11-es, de az orr alatt akkor is necces maradt. -
zsoltzsolt
addikt
-
vasi89
addikt
válasz zsoltzsolt #7148 üzenetére
köszi a tippet, akkor azért 25 körül is lehet jót kapni
-
zsoltzsolt
addikt
-
zsoltzsolt
addikt
Én ezt használom, a Remington tavalyi csúcskészüléke
XR1370Remington HyperFlex Pro
21-23 között már megkapod[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
Hello!
Valami normális borotvát szeretnék már végre venni viszont max 25öt szánnék rá de ha olcsóbban is van tűrhető akkor az sem gond Nagy igényem nincsenek sőt durva arcszőrzetem sem, csak szimplán lusta vagyok és a sima borotvát szeretném kiváltani. Tudnátok ajánlani valamit?
köszi!
-
ElGatto
aktív tag
Hupsz...
Remélem lesz most karácsonykor ilyen promo. -
mike1334
veterán
válasz ElGatto #7142 üzenetére
Annyi azért kell hozzá, hogy kicsit csalódott voltam a pengés borotválkozás után, de attól meg mindig kipattogtam szóval valamit valamiért..plusz nem akartam 50et adni a series 7-ért, így kompromisszumos megoldás, de kényelmes és annyit megért
Amúgy idén már volt...ami fura mert mindig karácsony környékén van, de hátha lesz újra
-
zozor76
tag
válasz zozor76 #7140 üzenetére
Még beleesett a képbe e 2:
Philips RQ 1145
Philips S5420Egy Philips HQ 6695-öt váltana.
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz ElGatto #7139 üzenetére
Én csak waterflexet használtam (használok), így erről tudok nyilatkozni. Habbal sokkal jobb élményt nyújt a borotválkozás, simább lesz az arcom. Ha rendesen odafigyelek egész szépen leszedi szárazon is, persze vannak problémás helyek (ádámcsutka és társai), ahol nem tökéletes. Viszont nem tudom elindult e már a próbaidőszak, ilyenkor szokott lenni. Ilyenkor hazai boltban megveszed, használod, és ha nem tetszik visszaküldöd postán egy pesti címre és visszaadják a pénzed. Általában novembertől januárig tart ez az akció...vedd meg valamelyiket (vagy mindkettőt) és ha ne tetszik küld vissza.
-
zozor76
tag
Üdv!
Ha 2 borotva közül kellene választani:
Philips S5130/06 series 5000
Philips S728/17 2 in 1
melyik lenne a jobb? A 3 körkéses, vagy jó a 2 is?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
ElGatto
aktív tag
Hi, egy ideje szemezek a braun waterflex wf2-vel, de tegnap megnézegettem és elbizonytalanodtam.
A 3-as szériának tök jól mozognak a "pengéi" az a 3 vágó felület, a wf2-nek pedig csak a "feje" mozog egyben...
Mi a véleményetek melyik a használhatóbb? A cél a wet&dry funkció 30 ezer huf-ból.
Köszi
-
mickemoto
őstag
Ahogy néztem amelyik wet&dry-t tud az csak akksiról használható. Jól gondolom?
-
mickemoto
őstag
Braunos 5-ös illetve 7-es szériát használókat kérdezem.Van olyan modell ezek között amit lehet hálózatról és akkuról is használni szárazon borotválkozva?
Köszönöm. -
hape60
aktív tag
Vacillálok a Waterflex és az S3 3040.WD között. Kb egy az áruk, zuhany alatt nem fogok borotválkozni, a habbal való borotválkozás viszont érdekel. Mit javasoltok, melyik legyen??
-
egykori
őstag
Ajánlom figyelmedbe a #6882 hsz-m 2. bekezdését.
Ha már megszólaltam, a Panasonic borotvám igen jól vizsgázott az elmúlt időben, kétségkívül ez a legjobb (és legdrágább is) az eddigiek közül. Tényleg elégedett vagyok. Persze hozzá kell tenni, hogy nekem a Braunból eddig az 1-es szériából voltak borotváim.
[ Szerkesztve ]
-
erik365
senior tag
válasz erik365 #7131 üzenetére
Kialakult bennem nagyjából egy kép.
A következő 4 gépet néztem ki:
Philips BT5200/15
Philips QT4015/16
Babyliss E845E/846
Babyliss BAE865E
E 4 közül melyik volna a jobb választás?
Arra használnám igazából, hogy hetente 1x letoljam a szőröm, 1mm körülire, semmi extra.1.4 T-jet M32
-
Bali27
addikt
válasz Gergely0809 #7130 üzenetére
Nem hiányozhat minden mai férfiből a tesztoszteron.
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Régi Remington mb4010 típusú szakállvágóm helyett szeretnék egy újat.
Van valami ajánlott vétel 20.000Ft alatt lehetőleg?
Ma néztem egy Babyliss 845e típusú gépet, azok mennyire megbízhatóak?Előre is köszönöm a segítséget.
1.4 T-jet M32
-
Bali27
addikt
válasz Namelesske #7126 üzenetére
nagyon komoly
-
hcs57
addikt
A Lidlben most akciós villanyborotvát vett valaki? Mi a tapasztalat? [link]
[ Szerkesztve ]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Gergely0809
tag
-
BullZeye
veterán
Mikortól szokott lenni a 90 napos karácsonyi próbáld ki, és hozd vissza ha nem jön be akció? November elejétől? Vagy csak december?
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Bicskás
senior tag
Szépjóestét kedves topiklakók !
Érdeklődni szeretnék, hogy a Philips ( Philishave, ha tetszik ) HQ4830 borotvám körkései élezhetőek e vagy csak cserélhetőek ?
A választ előre is köszönöm.
Üdvözlettel: Oreyus -
lkksioskdl3
aktív tag
válasz Gergely0809 #7018 üzenetére
Szia!
Említetted, hogy multifunkcionálisat ne.
A Remington PG6045 annak számít?Előre is köszönöm! És Bocsánat az offért!
Üdv.:
Lkk -
Mr.Csizmás
titán
üdv,
berregtetősből hol kezdődik a normális kategóriájú cucc forintban? sima arcbőr legyen a végeredmény.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
klepto
addikt
válasz zsoltzsolt #7118 üzenetére
Nem, nem tudok, de tulajdonképpen amikor le akarom venni a fejről a késeket, hogy elpucoljam borotválkozás után, akkor nem az a felső rész jön le, hanem az egész fej a szárról. Az egyik pöcök, ami a fejet rögzíti a borotva testhez, valószínűleg az gyengébben tart, és emiatt jár le könnyebben, mint a kések.
Persze ezt addig nem küldöm vissza, amíg borotválkozás közben le nem esik a feje a legkisebb nyomásra; de ha megtörténik, akkor ez is meg vissza garanciábaHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz zsoltzsolt #7113 üzenetére
Remington HyperFlex Pro , vagyis az egykori csúcsmodell (ma már van ennél egy még drágább modell is)
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
Yager01
senior tag
Szerintetek melyik a jobb választás? Philips QG3340 szett vagy QT4015? 10 körül keresek borosta vágó gépet de sokkolt a nagy választék
-
klepto
addikt
Amikor nekem volt szitás borotvám, akkor a viszonylag drága Braunom szitája cirka 6-7 hónapot bírt ki, és akkor is hasonló áru volt a szita hozzá (a fizetésem meg cirka 20.000.-Ft); ellenben a Philipsem körkései 5-6 évet is kibírtak.
Pár éve Remingtont próbáltam ki; marha jól vágott, de annak meg 2 hónapot bírt ki a szitája, és nem csak nálam, hanem a nagybátyámnál is, aki az én unszolásomra, és dicséretemre vette meg a Remingtont.
Most Remington körkésest nyúzok, immár fél éve, és a második darabot koptatom; garanciális csere után.
Az első marha tépősen vágott, ez most jobb, de ennek meg a feje jár le
Ez előtt egy RQ1145-ös borotvám volt, aminek meg a késrögzítő műanyag tartót fogó pöcke (1mm-es darab) tört le, de ott a "bolt" nem tudta cserélni, és visszaadta az árát (Raiders Digest!). Hogy miért nem szervízbe küldtem? Mert a Raiders vállalta rá a garanciát, és ők mondták, hogy küldik a futárt érte
Egyébként a Philips is marhára tépett, de miután rájöttem, hogy borotva habbal is lehet használni, az sokat dobott a komforton, és sokat javított a simaságon is a száraz használathoz képest.
Szóval eddig mindegyik villany borotvának volt valami hibája, de pengét meg nem akarok használni, mivel mióta apa lettem, nem fogtam igazi borotvát a kezembeHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
Jenne
őstag
Másfél évet biztosan fog bírni. Egyébként meg nem is olyan drágák a sziták.
Szerintem. A Philipszhez drágább egy szett. Tízezer felett vannak.
Az ötös braun sorozathoz például >> [link]
Vagy a hetesekhez >>[link][ Szerkesztve ]
-
klepto
addikt
válasz Richard #7103 üzenetére
Szia!
Én majd arra leszek kíváncsi, hogy a szita mennyit fog kibírni.
A szitás nekem is jobban tetszik, de a sziták olyan drágák, hogy nem merem bevállalni...Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
bigdady
nagyúr
Hali
Milyen szakál és szőrzetnyíró (esetleg haj) most az ajánlott? Minél olcsóbb érdekelne.
Vagy vegyek egy fejet a Philips 1250-emhez?
Köszi -
Jenne
őstag
Urak!
Ha valakit érdekel egy Philips Jet Clean System/CRP155/01 akkor privátban keressen. Megegyezünk.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Namelesske #7105 üzenetére
Philips RQ1185 volt előtte.
-
Namelesske
addikt
-
törölt tag
Akinek esetleg irritálná a bőrét a villanyborotva, kenje be az arcát borotválkozás előtt arcszesszel.
Valószínűleg jobban kiemeli a szőrt és csökkenti a súrlódást.
Nem muszáj kifejezetten villanyborotválkozás előtti arcszeszt használni. Én pl. Denim Black-kel kentem be az arcom borotválkozás előtt és sokkal simább, irritációmentesebb eredményt kaptam.Sima 1-es és 3-as Braunom van. Nekem is jobban beváltak, mint a körkéses Philips.
-
őstag
Sziasztok!
Kb 1 hónapja cseréltem le a körkéses Philips borotvámat egy Braun 5090CC-re. Csak azt nem tudom miért nem előbb tettem meg ezt a lépést! Hihetetlen mennyivel jobb a Braunnal a borotválkozás! Egyáltalán nem irritálja a bőröm, és mindenhol tökéletesen simára borotvál! Igaz kellett egy kis idő mire rájöttem miként kell tartani, hogy a nyakamon is mindenhol leszedje a szőrt
Annyit tudni kell, hogy erős, göndör és sűrű arcszőrzetem van. A sima borotva szóba sem jöhet, mert másnapra teljesen kipattogok tőle. (A Braunnal semmi irritáció nincs, és persze benőtt szőr sem) A Philips sajnos nem tudott megküzdeni a nyakamon a szőrrel, valamint sokkal többször kellett minden felületen áthúzni és akkor sem volt 100% -os.
A borotva erős, 2 naponta borotválkozom, de a 3 napos borostát is simán viszi. Igaz ekkor már minimálisan lehet hallani, hogy jobban dolgozik a motor. A tisztító rendszer használata nagyon egyszerű és higiénikus. Borotválkozás után leveszem a pengéket, kirázom, kicsit kikotrom a kefével a fejben benne maradt szőrt, a többit pedig elvégzi a "dokkoló".
Aki esetleg ilyenen gondolkozik, nem fogja megbánni abban biztos vagyok. Végre egy borotva amivel élvezet borotválkozni és nem pattogok ki tőle másnapra!!
-
artiny
őstag
Helotok
ajandekba szeretnek apumnak szakalvago/borotvát/borostásra-nyirot kb. 30 000 Ft korul.
MIt ajanlatok amivel ezeket mind lehet 2in1 , erosebb szakál (piszkos szoke/barna)
-
maajsz
senior tag
válasz Eastman #7100 üzenetére
Igen jó megoldás lenne, csak túl kíváncsi voltam milyen is ez fajta vezérlés, így darabokra szedtem Ahogy kivettem ebben motorola chip volt a szabályzó ill a ludas, hát ez sem a régi már, anno jókat csinált pedig. Mind1 a konklúzió megmaradt, csak sima analóg szabályzósat szabad venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Futás, futópályák
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...