Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
válasz
Namelesske #6686 üzenetére
Na én meg így voltam egy Remington F3800 borotvával még anno.
Brutálisan vágott, utána nem győztem az arcomat kenegetni borotválkozás utáni balzsammal. Szerencsémre csak egy alkalommal próbáltam.
Na meg iszonyat hangos is volt és tényleg szétrezegtette a kezet (is) nem csak az arcot.
Összehasonlítva az általam pár héten át használt Braun 5 560 ahhoz képest hangtalannak tűnne, pedig az sem az a csendes fajta.
A Braun 7 meg még inkább.
A philipszem meg egyenesen hangtalannak.
Egyébként ha már hangosság: - a Philips mellett ha borotválkozok, nyugodtan nézhetem ha akarom a TV-t és hallom is, nem kell felhangosítanom a megszokott hangerőhöz képest. Ezt a csendességet hiányolom a Braunokból, de hát más technológia az egyik mint a másik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest