Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ryyuk
csendes tag
Sziasztok!
Villanyborotva vásárlásában gondolkozom. Olyan 15e körül lenne maximum a keret. Ennyiért már lehet olyat kapni, ami a használható kategóriába sorolható? Ha igen akkor tudnátok konkrét típust mondani rezgőkésest és körkésest egyaránt?
Köszi. -
Jenne
őstag
10.000 Ft határig csak a belépő szinted kapod mindkettőből. És azt is inkább csak használtan.
Ennek a duplájáért már válogathatsz mindkét típusból amiket már használni is lehet.
Hogy Braun vagy Philips, rezgőkéses vagy körkéses az meg főleg egyén függő. Nagyon megoszlanak a vélemények.Én elvetemült körkéses vagyok de egy Braun Series 7-et azért már megtartanék ha valaki hozzám vágná.
-
tonero
csendes tag
Sziasztok!
Philips vagy Braun borotva?Meg 10e ft ig milyet ajánlanátok? -
Jenne
őstag
válasz
Gergely0809 #6693 üzenetére
Én is szoktam magammal vitatkozni, sót vissza is beszélek magamnak, csak akkor van a gond ha ez kihallatszik. Volt már, hogy a buszon igen hülén néztek rám ez miatt. De a kezelő orvosom mondta, ne foglalkozzak ezzel, mert mindenki bolond rajtam kívül.
-
Jenne
őstag
válasz
Gergely0809 #6690 üzenetére
Azt a kézrázást kicsit bővebben kifejteném, mert látom félre érthető voltam.
Mivel most már van némi tapasztalatom több rezgőkéses kipróbálásával is. Az általam pár héten át használt Braun 5 560cc-nél nem éreztem ezt a rázást. Sót egyáltalán semmit. Mondhatni teljesen borotva módra viselkedett. Aztán a barátom 7 760-asát próbálva, ott sem volt semmi kézrázás vagy hasonló jelenség. Viszont annál a Remingtonnál az F3800-nál egyértelműen érezhető volt, hogy az egész borotva test rezeg a kezemben. A borotválkozás végére, amikor lekapcsoltam, bizony picit zsibbadó érzéshez hasonló érzés volt a jobb kezemben. Egyszóval az a borotva tutira jobban rezgett mint amennyire szerintem egy rezgőkésesnek kellene.
Csak ezt akartam előbb leírni.De amint látom igen jól elbeszélgetsz magaddal.
-
Gergely0809
tag
válasz
Gergely0809 #6690 üzenetére
Na látom Te is a kezes mellett érveltél, bocs, de nem rád értettem a csuklót, mert itt ez terjedt el rémhitté, hogy szétrázza.
Na mindegy, ebből már nem jövök ki jól.
-
Gergely0809
tag
válasz
Gergely0809 #6688 üzenetére
Még annyit, hogy ezt nem neked írtam Jenne, csak a Te hozzászólásod válaszgombjára kattintottam.
Plussz egy férfi ne legyen olyan puhap.csü, hogy szétrázza a csuklóját egy borotva, ez egy nagy baromság. -
Jenne
őstag
válasz
Gergely0809 #6688 üzenetére
Jó van már na...
Nem is azért írtam, hogy kötekeggyé... -
Gergely0809
tag
Már megint ez a hangos nem hangos
A Braun az hangosabb, mint a körkésesek.
A csajok epilátora meg még hangosabb. Pedig azt csajok használják (általában) A többit azt khmm. irtanám.
Én rock zenekarban gitároztam, az hangos volt, ahhoz képest ez semmi.
Mondjuk a TV-t én felhangosítóm film nézés közben, amikor borotválkozom
Engem a hangerő nem zavar, amennyiben meg van a kellő hatékonyság. -
Jenne
őstag
válasz
Namelesske #6686 üzenetére
Na én meg így voltam egy Remington F3800 borotvával még anno.
Brutálisan vágott, utána nem győztem az arcomat kenegetni borotválkozás utáni balzsammal. Szerencsémre csak egy alkalommal próbáltam.
Na meg iszonyat hangos is volt és tényleg szétrezegtette a kezet (is) nem csak az arcot.
Összehasonlítva az általam pár héten át használt Braun 5 560 ahhoz képest hangtalannak tűnne, pedig az sem az a csendes fajta.
A Braun 7 meg még inkább.
A philipszem meg egyenesen hangtalannak.
Egyébként ha már hangosság: - a Philips mellett ha borotválkozok, nyugodtan nézhetem ha akarom a TV-t és hallom is, nem kell felhangosítanom a megszokott hangerőhöz képest. Ezt a csendességet hiányolom a Braunokból, de hát más technológia az egyik mint a másik. -
Namelesske
addikt
válasz
Laca19 (a) #6685 üzenetére
Nekem is van egy hasonló "gazdaságos" borotva. Brutálisan vág, de rossz érzés vele gyakran borotválkozni, mert irritál. Heti 3-hoz megfelel.
-
Laca19 (a)
aktív tag
Sziasztok!
Most álltam be az elektromos borotvát használók közé. Mondjuk eléggé nevetséges típussal, ha az árát nézem, de erről később.
Régebben már itt is érdeklődtem, és kb.30.000Ft-ot szántam volna rá. Aztán elmaradt a vásárlás. Talán az is hozá tartozik, hogy a munkatársak lebeszéltek róla, amikor elmondtam, hogy érzékeny az arcbőröm, illetve nagyon erős a szőrzetem. Nem ajánlották az elektromost...Szóval a bőröm elég érzékeny, a szőrzetem sűrű és erős. Mach3 -at használok/használtam, Nivea borotvagélt, utána Nivea hűsítő balzsamot. Állandó égető érzés, hiszen mire elmúlt volna, szinte kezdődött elölről. Ebből következik, hogy elég sokat költöttem el, és még kényelmes sem volt ez a pengés borotválkozás. Egy héten kétszer borotválkoztam, így sima arcbőröm 1-1 napig volt, illetve valamilyen szinten másnap.
Röviden: sok pénz, fájdalom, rossz eredmény.2 hete a Lidl-ben volt Silvercrest elektromos borotva (saját márkája) 7000Ft-ról 4000Ft-ra leárazva. Mondom egy próbát megér, max kidobom. Erről a típusról van szó
Hát ezt komolyan mondom: maga a csoda! Én nem tudom mit tudhat a 30 000Ft-os Braun, de a pengés után ez a 4000FT-os is nagyon durván jó. Ha erre adok 8 pontot, akkor a Mach3-ra 2 pontot.
Nincs égető érzés, alaposan leszedi a 2-3-4 napos szőrzetet is, ugyanúgy simára borotvál, mint a pengés, csak irritáció nélkül. Sokan azt mondták, a pengés simábbra szedi le, hát nem igaz.
Ma borotválkoztam vele kb. 5-6-odszorra, és a végére ment le az akku töltöttsége 60%-ra.
Szóval legközelebb tényleg kikéne próbálnom mit tudhat egy tényleg komoly készülék. Őszintén megmondom tényleg nem tudom elképzelni, hiszen a pengés után azt mondom, tökéletes, és semmi irritáció nem jelentkezik.
Ha bele gondolok, mi pénzt költöttem el a pengékre és gélekre stb...(3 gél ára egy ilyen) -
Jenne
őstag
válasz
Gergely0809 #6682 üzenetére
-
Jenne
őstag
válasz
Gergely0809 #6680 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest