Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
Sziasztok!
Most álltam be az elektromos borotvát használók közé. Mondjuk eléggé nevetséges típussal, ha az árát nézem, de erről később.
Régebben már itt is érdeklődtem, és kb.30.000Ft-ot szántam volna rá. Aztán elmaradt a vásárlás. Talán az is hozá tartozik, hogy a munkatársak lebeszéltek róla, amikor elmondtam, hogy érzékeny az arcbőröm, illetve nagyon erős a szőrzetem. Nem ajánlották az elektromost...Szóval a bőröm elég érzékeny, a szőrzetem sűrű és erős. Mach3 -at használok/használtam, Nivea borotvagélt, utána Nivea hűsítő balzsamot. Állandó égető érzés, hiszen mire elmúlt volna, szinte kezdődött elölről. Ebből következik, hogy elég sokat költöttem el, és még kényelmes sem volt ez a pengés borotválkozás. Egy héten kétszer borotválkoztam, így sima arcbőröm 1-1 napig volt, illetve valamilyen szinten másnap.
Röviden: sok pénz, fájdalom, rossz eredmény.2 hete a Lidl-ben volt Silvercrest elektromos borotva (saját márkája) 7000Ft-ról 4000Ft-ra leárazva. Mondom egy próbát megér, max kidobom. Erről a típusról van szó
Hát ezt komolyan mondom: maga a csoda! Én nem tudom mit tudhat a 30 000Ft-os Braun, de a pengés után ez a 4000FT-os is nagyon durván jó. Ha erre adok 8 pontot, akkor a Mach3-ra 2 pontot.
Nincs égető érzés, alaposan leszedi a 2-3-4 napos szőrzetet is, ugyanúgy simára borotvál, mint a pengés, csak irritáció nélkül. Sokan azt mondták, a pengés simábbra szedi le, hát nem igaz.
Ma borotválkoztam vele kb. 5-6-odszorra, és a végére ment le az akku töltöttsége 60%-ra.
Szóval legközelebb tényleg kikéne próbálnom mit tudhat egy tényleg komoly készülék. Őszintén megmondom tényleg nem tudom elképzelni, hiszen a pengés után azt mondom, tökéletes, és semmi irritáció nem jelentkezik.
Ha bele gondolok, mi pénzt költöttem el a pengékre és gélekre stb...(3 gél ára egy ilyen) -
Laca19 (a)
aktív tag
Olvasgattam a témába itt is, és más helyen is, sokan azt írják, hogy olyan sima nem lesz a bőr, mint a hagyományos pengés borotválkozástól. Az a baj, hogy nem tudom mire számíthatok: kb. mintha borotválkoznék hagyományos pengével és amilyen leszek utána másnaposan? Kb. ilyen lehet a villanyborotva?
Mondjuk jelenleg sem vagyok előrébb, amikor 7 napból 1 napig sima az arcom. A fájdalomtól meg nagyon szeretnék megszabadulni.
Amúgy amikor legutóbb vettem Mach3 pengét, kaptam hozzá próbaként egy ilyen 5 pengés betétet, ami egészen jó, viszont 5-6000Ft között van a DM-ben.
A villanyborotvától nem lesz vörös az arcom, tényleg minimális az irritáció? -
Laca19 (a)
aktív tag
Sziasztok
Most kezdtem el villanyborotva után nézelődni. Jelenleg 1 héten egyszer borotválkozok pengével, de csütörtök-pénteken (4-5. napon) már eléggé szőrös vagyok, és néha emiatt "nem érzem jól magam". A baj, hogy nagyon kényes az arcbőröm, borotválkozás után 1 napig nagyon, másnap már kevésbé "ég" az arcbőröm. Szóval igazából 3-4 naponta szeretnék borotválkozni, csakhogy ez fájdalmas dolog lenne. Mach3 pengét és gélt használok, borotválkozás utáni készítmények nem váltak be amúgy. Furcsa, de a legjobb ami bevállt még eddig az a "Garnier PureActive 24 órás hidratáló krém Pattanások ellen" -i krémje volt. Ennek bőrnyugtató hatása van az én bőrömre.
Szóval most kezdtem el nézelődni villanyborotva után. Az arcszőrzetem erősségét talán erős közepesnek mondanám. Tehát erős, de vannak nálam rosszabb helyzetben lévők is.
Kb. 20.000Ft-ig mennék el árban egyelőre.
Mit ajánlanátok?
Kb. ezeket néztem ki:
Braun Series3 320s-4
Braun Series 3 330
Braun Cruzer5 Face
Braun Cruzer6 wet&dry
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest