- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Chaser #12114 üzenetére
Chaser, ez szerintem már túlhaladott álláspont, és nem is hasonlítanám alsóneműhöz, de mindegy, te dolgod. Most mondhatnám, hogy inkább egy újszerű és általam tutira top tisztasági állapotba hozott, használt kellene megint, minthogy egy évekig takarítatlan másikat használjak, de mindenki másképp gondolkozik, és különben is a te magánügyed.
Az én Cruzerem is így néz ki[link], csak éppen piros, most nem is tudom, hogy a Plus, vagy az utód Sparból vettem-e(a váltás környékén kb.). Az, hogy nem takarítod, az elég szomorú(bár az enyém a nagyja szőrt elszórta borotválkozás közben), de azért, na. Viszont én is hibáztam, mert olajat nálam is ritkán kapott
. De az eredeti kés-szita szettel 10+-t kibírt így is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged