Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monya78
veterán
válasz
minilego
üzenetére
Soundbart nem HDMI vagy optikai kábellel szokás összekötni? Szerintem a hangminőség sem butul annyit mintha bt-vel kötnéd össze.
BT-t inkább fej/füllhallgatóval való összekötésre szokták használni.
Ha mindenképp BT kell akkor esetleg egy ilyennel: [link] ez egyszerre két eszközt is támogat...
-
Monya78
veterán
válasz
minilego
üzenetére
Szia! Nekem is ilyen TV-m van
újraindulgatás: Van rajta nagyobb méretű külső hdd? Nekem ha a 2Tb külső HHD rá van dugva akkor vannak problémák, (újraindulás, megfagyás, távirányító kifagyás).Ha csak egy kisebb pendrive van rákötve akkor minden okés.
Bluetooth nincs benne...csak elírták
-
-
rainman72
nagyúr
válasz
minilego
üzenetére
Én cáfolnám a Saphi lassulást.
Az első ambis tvm,lassan 2 éves,az első Philipsem meg 2,5,igaz hogy nem nálam van,ismerősnél,de semmi panasz rá.Jelenleg is van ilyen rendszerű tvm, tökéletesen működik.
Igaz ez csak egy vélemény,de sztem mások is megerősítik.
Sztem próbáld meg,más márkánál is vannak/lehetnek ugyanígy gondok. -
blakey
titán
válasz
minilego
üzenetére
Erről írok, önmagában a Philipsel és a termékeivel nincs különösebb gond, jó minőségű termékeket csinálnak illetve nem rosszabb a többinél, de firmware hibák vagy sorozat hibák sajnos előfordulhatnak, így a TV-ket mindenképp személyesen érdemes megnézni és ha megfelel akkor meg lehet venni. Magától a Philips TV-től egyáltalán nem kell félni de nagyon körültekintőnek kell lenni minden modell és márka esetében. LG-nél kb. ugyanennyien panaszkodnak a BX sorozatra illetve az elmúlt 1-2 hétben az "X" sorozatra kiadott firmware-re, hasonlóan hozzád, szintén jöttek e leendő vevők és ugyanezt kérdezték, mert volt aki azt írta, hogy az LG sz@r, pedig nem, csak épp elrontották a firmware-t vagy épp gyengére sikerült az adott sorozat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PayPal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung UE40M5002 LED Tv eladó (40"/101cm)
- Silvercrest Rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi