Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horvi
őstag
Sziasztok!
Adott egy Philips 32pfl3507/12 tv és olyan problémám lenne, hogy csatllakoztattam a routerhez kapott is ip-t szépen serviio-val is össze tudtam lőni a dolgokat de a routernél a client list lapon nem látszik csak a tv számára kiosztott ip cím meg a mac címe. Más eszköznél van egy host name is de a tv-nél ez üres. Más is találkozott már ezzel a gonddal? Vagy ez csak ilyen kis apróság és nem érdemes vele foglalkozni. Csak azért kérdezném mert elvileg a serviionak magától fel kellene ismernie a tv-met de nem tette így nekem kellett kiválasztani a listából ilyen általános Philips 2010- tv van. Eszköznévnél meg Unrecognized device szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest