Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phantomhive
aktív tag
-
Phantomhive
aktív tag
Elnézést, urak. Azt hiszem rosszul tettem fel a kérdést legelőször
A hangsúly a "szocializálódáson" van. Úgy gondolom, hogy egy közösségbe verődve sokkal többet tudnék tanulni, mint magamtól, magányosan játszogatva a random csatákat.
Mivel látom, hogy a topic címe World of Tanks klán (ezért is nem a nagy WoT topicba írtam a kérdést azaz ide ) így ide dobtam be a kérdést, mert szeretnék csatlakozni valami közösséghez vagy hozzáverődni pár emberhez, akiket támogathatnék és tanulhatnék tőlük.
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
bandiras2 #266 üzenetére
amcsi ágon indultam el medium tankkal első sorban. azt hiszem egy M2-es tankot nyúzok, de nem tudom h mi legyen a célom vele.
eligazításon belül pedig arra gondolok, hogy jó volna tartozni valami közösséghez, klánhoz. ezért is kopogtatok nálatok, hogy van-e lehetőség csatlakozni, mik a felvételek vagy van-e valami amatőrgyűjtő klán esetleg.
elolvastam az első hozzászólást, de nem derül ki belőle ilyen irányú érdemi információ számomra -
Phantomhive
aktív tag
Sziasztok!
Egy jóbarátommal kb. 1.5 hete keztünk hobbi szinten(napi 1-2 óra) játszani ezzel a játékkal.
Eleine pesszimista voltam vele kapcsolatban, de egészen magával ragadott mára már.
Nem vagyunk/vagyok egy zseni benne, 3 tankom van össz-vissz(2xTier3 + 1xTier4).A kérdésem az volna, hogy van-e valami "homokozó" klán itt PH!-n, ahova a kezdőket gyűjtitek be, hogy együtt lövöldözzünk és tanuljunk vagy a klánon belül van-e helyetek "noob" játékosok számára?
Még kicsit ködös néhány dolog, hogy mi-hogy megy.
Ha pár szóban eltudnátok kalauzolni, akkor nagyon hálás volnék
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Milyen SSD-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest