- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- N€T0X|N: SSD cserék
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Phantomhive #274 üzenetére
Ez a topicot azért indítottam, hogy a PHE-nek legyen egy saját fóruma illetve a másik fórumban kifogásolták, ha klánügyekről beszélgettünk.
A PHE-t meg azzal a céllal alapítottam, hogy mindenki helyet kapjon benne (olvasd el az első hsz.-t) , függetlenül attól mennyit és milyen szinten játszik. Pont az olyanoknak mint te, vagy én vagy mások, akik közösségben szeretnének játszani.
A PHE jelenlegi vezetője Timyyy, nála kell jelentkezni, ha be akarsz lépni a klánba. A PHE Wot oldalán olvashatod, hogy a felvételi követelemények szigorodtak.Jelenleg nem túl pezsgő a klánélet, de szakasztársakra biztos találhatnál naponta.
Az új játékmodok megjelenése óta nem szervezek századokat, mert nincs aki vezesse a századot. A közelgő 0.7.5 pecs után újabb 3 pályát kell megtanulni, ezért én augusztus végére tervezem, hogy legalább 3-4 taggal el lehet indtani egy századot t4, t6 szinten. -
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Phantomhive #269 üzenetére
Ez igaz, azonban minden közösségben akadnak közösségromboló "egyedek" az ilyeneket hiba lenne komolyan venni, és nem minden úgy van ahogy néhány nagyokos "bölcs bagoly" gondolja, bár ha nyomon követed a fő Wot topicot jobban lehet szórakozni mint egy kabarén. Van egy bohócunk kb hetente kéthetente szerepel is. Na abból tanulni nem lehet, szórakozni viszont igen
A játékra térve sokat lehet tanulni replayekből is, de leginkább úgyis az fog dönteni milyen stílus fekszik neked jobban hiszen minden tank más és más, nincs egyen szabály hogyan kell játszani. (szerencsére)
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Phantomhive #269 üzenetére
Remélem a klán vezetőjétől pozítiv válast kapsz.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Phantomhive #265 üzenetére
Konkrét kérdésekre könnyebb válaszolni, mint egy bonyolult játékot elmagyarázni.
Van néhány írás kezdőknek, olvasd el, probáld ki és aztán tegyél fel kérdéseket.
Linkeket itt találsz: [link]Az is sokat segítene, ha gyakorlott játékossal szakaszba vagy századba mész és megfelelő szituációban, élőszóban kapod az infókat.
-
bandiras2
senior tag
válasz
Phantomhive #265 üzenetére
Eligazítani? milyen vonalon indultál el?
Német vonalon a PZ4 ágat tudnám javasolni, abból választhatsz két tigris felé is, és oldalra a TD ág és a többi tank is elérhető. TD ágon Hetzertől nem rossz, pontosak és sebeznek is, de könnyen átlőhetőek. Megfelelően használva a StuG egy vadállat.
Orosz irányban a KV ág a használhatóbb(szerintem). KV1 KV2 KV3 IS és társai nem rosszak, ráadásul KV13 irányból át lehet menni a másik főágra is. A nagy ágyúk nagyot csapnak, de pontatlanok. TD ágon a legjobb rejtésük van.
Franciákkal nem sokáig kísérleteztem, ARL44 vonaláig mindegyik használhatatlanul FOS, utána viszont veszélyesek nagyon köszönhetően az automata ágyúiknak.
Amerikai ágon az ágyúk erősek, pontosak, a tankok pedig papírból vannak, a TD vonaluk viszont nagyon durva lett.
Nemsokára jönnek a Britt tankok... Nem sok jót láttam a fa elején. Ami vastag, annak az ágyúja vicc, ami pedig el van látva tűzerővel, az papír.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest