- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Klaus Duran: 2025 dude
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiras2
senior tag
válasz
Phantomhive #265 üzenetére
Eligazítani? milyen vonalon indultál el?
Német vonalon a PZ4 ágat tudnám javasolni, abból választhatsz két tigris felé is, és oldalra a TD ág és a többi tank is elérhető. TD ágon Hetzertől nem rossz, pontosak és sebeznek is, de könnyen átlőhetőek. Megfelelően használva a StuG egy vadállat.
Orosz irányban a KV ág a használhatóbb(szerintem). KV1 KV2 KV3 IS és társai nem rosszak, ráadásul KV13 irányból át lehet menni a másik főágra is. A nagy ágyúk nagyot csapnak, de pontatlanok. TD ágon a legjobb rejtésük van.
Franciákkal nem sokáig kísérleteztem, ARL44 vonaláig mindegyik használhatatlanul FOS, utána viszont veszélyesek nagyon köszönhetően az automata ágyúiknak.
Amerikai ágon az ágyúk erősek, pontosak, a tankok pedig papírból vannak, a TD vonaluk viszont nagyon durva lett.
Nemsokára jönnek a Britt tankok... Nem sok jót láttam a fa elején. Ami vastag, annak az ágyúja vicc, ami pedig el van látva tűzerővel, az papír.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest