Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztoldy
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Köszönöm
-
ztoldy
senior tag
Szeretnék kérni béta verziót én is, ha lehetséges. Előre is köszönöm!
-
ztoldy
senior tag
válasz
Randall1017
üzenetére
Szerintem előre hozza azt, de mivel több százan (ezren) hirdetnek, ezért egy időben többen is uppolhatnak, melynek hatására nem feltétlen kerül a hirdetésed a lista legtetejére. Mire oda kerülnél már valaki uppolt és megelőzi a te hirdetésedet.
-
ztoldy
senior tag
válasz
Fecogame
üzenetére
Egyik sem nevezhető bug-nak.
Elsőre az a megoldás, hogy neked kell lekérni mindig a hirdetéseidet. Csak ezt követően frissül, hogy melyikhez érkezett hozzászólás. Utolsó lekérés dátuma a program felső részén látható.
A második jelenséget pedig már többször kitárgyaltuk. A program érzékeny a sávszélességre, ezért, ha más program (pl.: torrent) használja a sávszélt erősen, akkor előfordulhat ez a hiba. Továbbá, ha beléptél ph-ra böngészőből és nem pipáltad be belépéskor a más gépről ne léptessen ki, akkor is ez a hibaüzenet jelenik meg. Ilyenkor indítsd újra a programot és próbáld újra.
-
ztoldy
senior tag
Nekem egy olyan javaslatom, ötletem lenne, hogy a már lekért hirdetéseket bizonyos intervallumonként kérje le ismét a program automatikusan. Nálam előfordult, hogy egy nap elteltével mikor elindítottam a programot még mindig azt jelezte, hogy X napon volt utolsó hsz., és csak miután újra lekértem a listámat, akkor írta ki, hogy van friss hozzászólás.
Esetleg lehetne beállítás rá, hogy mondjuk 0,5-1-1,5 vagy nagyobb időközönként kérje le a listát automatikusan. -
ztoldy
senior tag
-
ztoldy
senior tag
Azt vettem észre, hogy ha felmész a hardverapró weboldalára majd bejelentkezel és utána a böngésző nyitva marad az oldallal, akkor ha lekéred a phupper-ben a hirdetéseket kiírja, hogy nincs apróhirdetésed.
Ezt követően le kell kicsinyíteni a programot állapotsorra, böngészőben bezárni hardveraprót és csak utána lehet lekérni újra a hirdetéseket.
-
ztoldy
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Szerintem ez is az általam korábban említett probléma miatt lehet. Szintén ismerősnél volt ez és szintén segített a korábban írt megoldás.
-
ztoldy
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Akkor szokott ilyen gond lenni, ha mondjuk torrentezés közben nagyon sok a kapcsolat és nagyon visszafogja a sávszélességet. Ismerősnél is volt ilyen, amint kevesebb torrent futott a kliensben máris működött megfelelően a program.
Sajnos valóban nagyon érzékeny a sávszélességre.
-
ztoldy
senior tag
Sziasztok!
Ismét belefutottam egy problémába.
Eddig kiválóan működött a program (1.5 verzió, az új telepítővel), azonban tegnap este óta mikor el akarom indítani, akkor kiírja, hogy hiba miatt a program működése megszakadt. Éz ezután már csak bezárni lehet a programot.
Rendszer Win7. Próbáltam XP kompatibilitással és rendszergazda joggal is, de nem hatásos, ugyanez a hiba jelentkezik.
(többszöri program újratelepítés, registry-ből minden phupper-re utaló bejegyzés törlése is megtörtént)Tapasztalt már valaki hasonlót?
-
ztoldy
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Így már működik. Köszönöm a programot!
-
ztoldy
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Szia!
Nekem sem telepszik fel az 1.5. Win7 van fent. Feltettem a .net 4 béta 2-t, de azzal sem megy. Ugyanazokat a hibákat írja ki, mint amit korábban már más is bemásolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- VGA kibeszélő offtopik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Milyen alaplapot vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest