Hirdetés
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
válasz
macilaci78 #16 üzenetére
pffff én meg ültem 1.6os benzines passatba... egy örökké valóságnak tünt a kecskemét budapest táv és ezek mellé társult egy nagy fogyasztás, mivel az a motor 100felett szenved a passattal. Nem hiszem hogy az oktavia ennél sokkal jobb lenne, ráadásul még automata váltót is belerakni...
Vicces lehet... viszont a fauvé nagyon tud dizelt gyártani... 1.9 PDTDI már egész frankó.
-
TexT-BoY
addikt
Nemtudom. csak nekem tünik fel hogy gyülik az ''autós''topicok sokasága? van nekünk egy milyen autot vegyünk topicunk, van egy olajcserés automosós védelmezős ápolósunk... van egy tuningosunk... van egy japán és van egy német autósunk.. ezek után hova nyilnak sorra az opel ''aszta'', honda ''cicik, Sokda szuper és skoda octvaia és egyéb topikok? Számomra itt kezd a hardwer forum fogalom érvényesülni.. vannak gyüjő topicok de nem menjünk már ennél tovább...
szvsz Te meg még aszisztálsz is ehez...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest