- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
dellfanboy #223757 üzenetére
Sejtettem hogy nem láttál még váltóolajat, különböző állapotában.
-
Atish19
őstag
válasz
dellfanboy #223757 üzenetére
Ezen mit küldjek laborba, de most őszintén? Ennek közel nem ilyen a színe és 6000km alatt senki nem fogja nekem megmagyarázni, hogy ez ilyen lesz... Ez nem lett kicserélve csak kiszámlázva... Szerintem ezt te sem gondoltad komolyan.
tibbike01 Én nem fogok ezen rugózni. Csak azt akartam jelezni, hogy érdemes vigyázni és leellenőriztetni az ilyen elvégzett munkákat. Ezeket a váltókat úgy tudod tartósan üzembiztosan tartani ha cserélve van az olaj. Hiába gondos a tulaj és viszi el megcsináltatni ha utána meg ezt kapja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Huawei Y6 2019 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Gamer laptopok rèszletre. RTX 4050 , RTX 4060 , RTX 4070 , RTX 4080 BANKMENTES , KAMATMENTES .
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest