- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Danecay #185360 üzenetére
Vezérlés: kauffert is nézd meg, aminél ott a motorkódod az jó neked, kivéve esetleg amennyiben fel van tüntetve motorszám tartomány.
Olaj: VW502.00 előírást teljesítse, első körben 5W30 ajánlott szerintem, 1 év/15 ezer km azt hiszem a gyári csereperiódus, de ez benne kéne legyen a kesztyűtartó irodalomban is.
Google "Polo 9N fuel filter" szavakra ezt dobta, meg lehetne nézni, valóban ott van-e a tiédben is (illetve átnézni a listát, hátha több fajta létezik a típushoz, vagy a benne lévő cikkszámát leolvasni[link] Filtron megteszi, ha olcsóbbat keresel. Illetve ajánlom az olaj és szűrő topikot [link]
-
Danecay
addikt
válasz
Danecay #185360 üzenetére
Na közben kifutottam a szerkesztési időből.
Nyilván a kedvezményes ár azért nem ennyi de jó lenne valami olcsóbb, mégis minőségi darabot találni.
Továbbá, mivel nem vagyok autószerelő érdeklődnék, hogy benzinszűrő, mármint a klasszikus értelembe vett van e az autóba, mert pl. a H Astra-nkban pl. elvileg nincs? Én pl. találtam hozzá több fajtát is, pl.És egyelőre végezetül, érdeklődnék, hogy milyen gyári specifikációjú olajat válasszak mert abból is van egy pár fajta:
Az Opelnél pl. tudom, hogy GM DEXOS2, de ennél mi?
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest