Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atos19881101
senior tag
válasz
Kiskokó #180412 üzenetére
Azt
mondomírom, hogy akkor nem lett más csinálva rajta, mint a D kuplung csere, olajszivattyú csere, olaj+tömítés+szűrő csere illetve kis bizbaszok, amik nem tudom mik pontosan. Ez így volt 250k körül akkor. Azóta ment 60k-t és most van benne óra szerint 246 (de az a valóságban 360 körül jár már, mert a motorvezérlő ennyit mutat). Számomra nem megnyugtató az olajban levő darabok így sem. Az a kolléga, aki akkor szétszedte, megcsinálná most is. Azt mondta kb 200ból megoldjuk. (de ugye látatlanban mondta, nem borította szét még). Mivel fémdarabok vannak az olajban, az gondolom szépen szétvitte már a váltóban + wandlerben is, így wandlert is kellene (érdemes lenne) egyben felújítani ha oda viszem. Így meg nem fog megállni 200-ban, inkább a 300. Jó, lesz egy felújított wandlerem, mondjuk jó váltóval, de amihez még nem nyúltunk, az a szeleptömb. Na amilyen szerencsém van, a következő az lenne ... ha az beszarik, akkor hopp megint egy 300 ... na ezt nem. Ennyit nem ér a szekér.erősen prémium "termék"
Na ez egy hülyeség szvsz. Amerikában csak azzal futnak az autók. A váltó ugyan úgy fogaskerekekből áll mint a manuális (jó igen, tudom bonyolultabb). De attól még nem kellene minden automata váltó javításnak egyből fél misinél kezdődnie. Csak ugye mivel "prémiumnak" gondolt dolog, ezért alapból ott a 10x-es szorzó (most írtam valamit). Aztán lehet az alkatrész ár töredéke annak, amit valóban elkérnek. Tipikusan mint a négykariás autók (bocs, de ez így van sztem) szervizelése. Ha azzal mész szervizbe, akkor kissé vastagabban fog a ceruza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest