Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitpork
nagyúr
válasz narancsnn #50635 üzenetére
Az IC a csövezés és a teljesítmény szvsz nem törvénybe ütköző. Ennyi erővel ha én nem építem be a gyár által értékesített akármit, akkor a típusengedélynek való nem megfelelés miatt bezúzzák a kocsit?
Viszont ha új műszaki és megmérik a kocsit, akkor nagyobb lesz a teljesítmény adója.
MOD A tanksapkába bejegyzett méret is vicces, mert van a gépállatnak egy gépkönyve amiben le van írva ami kell. Matrica meg lehet akármi.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
bitpork
nagyúr
-
net84
őstag
válasz narancsnn #50583 üzenetére
ha találsz csak szivacsot, és lehet venni "méterben", akkor szólj...én is cserélném. Megsérült az egyik sarka, majd a turbó le is fújta, mikor ledobta a csövet.
(#50589) bitpork - tessék törölközőt rendszeresíteni az autó (kérsz egy tuaregeset?) Nekem is bent van. Kezet törölni jól jön menet közben. Nyáron a nagy melegben még nedves törlőkendő is volt a kocsiba. Kisebb sterilitási kényszerem van.
Read only...
-
tomcsi23
veterán
válasz narancsnn #50583 üzenetére
2-3 tenyérnyi rész hiányzott (by állatkák), de már azt is észrevettem. Bontottan lőttem hozzá egy normális példányt. Utángyártott nincs, a gyári meg a 20-ast majdnem verdesi. Alkatrészes oldalakon, bazáron sasolj rá.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
net84
őstag
válasz narancsnn #50489 üzenetére
Elviekben nem megy a klíma, vagy ha megy, akkor tud fűteni, nem is kicsit. Tegnap 25 fokra tekertem, 2 perc után megfőttem, szellőztetni kellett. 20 fokon még fűtött, de az már elviselhető volt.
Kipróbáltam, ha benyomom az ECON-t, akkor egy idő után hűvösebb levegőt kezdett el nyomni, mintha lekapcsolta volna a fűtést és csak a levegőt fújná.
A kérdés az, hogy ez így jó vagy valamit máshogy kellene nyomkodni a gépen...(#50490) MunezXBK - azt megköszönném, ha lemérnéd a belsőt...
Tehát akkor ECON mód és lőjem be a hőfokot és úgy már jó is? Ha AUTO módba megy, de úgy is meleget tol, akkor a klíma fűt?[ Szerkesztve ]
Read only...
-
törölt tag
válasz narancsnn #50404 üzenetére
matt feketében nincs?
más: ma végre volt időm rendesen leereszteni a szervó olajat. Nagyon durva volt, durvább mint múltkor a leszívás rendesen sáros, iszapos cucc folyt az edénybe...
kis segítség annak aki szintén le akarná cserélni a4-en, a szivattyún mindkét bilincsét le kell szedni, úgy van kialakítva, hogy bele lehessen tolni a friss olajat leeresztés után,( pl injekciós tűvel ) nem folyik ki, és így nem fog üresen menni a szivattyú.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz narancsnn #50359 üzenetére
Mert kereskedők hozzák hozzám az autóikat amiket kintről hozznak és adják öket el sorban a polírozásom után BMW,golf,egyterüeket.Oké van amit nem kivánnék az ellenségemnek se de van ami elég jó.
Igazából meg szeretném forgatni a pénezemet.
Jó a leon meg szeretem de..... -
bitpork
nagyúr
-
Dr.Zoo
őstag
válasz narancsnn #50305 üzenetére
Egyről beszélünk? Itt nincs szó Gyömrőről.
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Dr.Zoo
őstag
válasz narancsnn #50303 üzenetére
Mókusbogár!
Te valamit nagyon nem jól nézel.. Göd-Nagymegyer
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz narancsnn #50194 üzenetére
Nem tudom mennyire volt normálisan cserélve. Tettél új réz alátéteket is? Volt nyomás próbán a befecskendező?
Szerintem megíratás után is hangosabb lesz, és jobban fog rázkódni alapjáraton. A réz alátét minden egyes kiszerelésnél cserés, akármilyen jó állapotú. Diag van? Üzem-meleg motornál a 13. csatornáról csinálj egy képet.
petyametyo lehet ü.a. ellátási probléma is. De azért jó, hogy egyetértenek.
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz narancsnn #50021 üzenetére
Nekem is 195/65 R 15. Gondolkodtam a 16-oson, de azon nem látk benne annyi pozitívumot, ami miatt lacserélném.
Ha nem értem mit kérdeztek, akkor itt-ott belepillantok.
Sirandrish Létezik, hogy van biztosítéka, mégsem néztétek meg? Hallottad már valmikor ezt a pumpát? Motorkód nélkül még mindig nem tudok mit mondani.
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
-
Mágus2
Közösségépítő
-
footy
addikt
válasz narancsnn #49813 üzenetére
Ha nem sokkal kényelmesebb sport üléssel sem mint a simával, akkor nekem felejtős, pedig méretben igazából elég lenne, de mindig autópályán és hosszabb utakon megyek, így a passat valószínűleg jobban megfelelne. Viszont a nem PD 1.9tdi egy fokkal még mindig szimpatikusabb.
(#49814) rob210
ezzel nem lettem sokkal okosabb(#49816) bitpork
igazából méretben egy A4 lenne a legjobb, de az meg embertelen áron van. -
8th
addikt
válasz narancsnn #49803 üzenetére
Ááá, egyedül mentem volna de innen elég messze van és azt se tudom milyen idő van arrafelé. Ringre pedig egyedül nincs kedvem kimenni, meg már késő is van elindulni szóval maradok a seggemen. Holnap lenne fertőszentmiklós is de az meg még messzebb van. Google maps szerint a legrövidebb út 286km. 570+ kilométert egy 7,5-et fogyasztó kölcsön Ignissel letolni anyagi csőd.
-
Kiskokó
veterán
válasz narancsnn #49406 üzenetére
Na jó elmentek Munezzal együtt....
A VW R5 2.5 Dízelnek AKKOR is szar a hangja! XDA tuareg amugy is csúnya esetleg a faceliftes...
Allroad újak drágák... de olyan mint az enyém Légrugóval simán jó lehet sztem és 2006 körülit már kapni 3 millióért.
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz narancsnn #49398 üzenetére
Ha a vezérlésen van, akkor nehéz lesz, de ha szerencséd van, akkor kijött belőle a zsír és koszos lesz kívülről.
Fél perc levenni azt a szíjat, visszatenni már nehezebb... Érdemes az oldalsó motor burkolatot alulról levenni, ha az lent van, akkor gyerekjáték a szíj levétele, még egy óvodás is le tudná szedni, ha meg birná tartani a feszítő görgő rugóját.
Ha a vezérlésben van, akkor ugye nem kell részleteznem mi lesz cserés, ha netán beáll ez az alkatrész?
[ Szerkesztve ]
-
-
bitpork
nagyúr
válasz narancsnn #49340 üzenetére
Nővérem külterületen lakik. Van hogy még Gazsinak a magasságérzékelője is kiakad a softos földút egyenetlenségek miatt Amikor oda kimegyek, a városi lev kettőről ki szokta emelni magát automatikusan lev1-re, a legmagasabbra.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Asszociációs játék. :)
- Fizz.hu - vélemények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Asztali lámpa 15W vezetéknélküli beépített töltővel új 6hó jótállás!
- RING Video Doorbell 3 - Okoscsengő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest