Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz narancsnn #50194 üzenetére
Nem tudom mennyire volt normálisan cserélve. Tettél új réz alátéteket is? Volt nyomás próbán a befecskendező?
Szerintem megíratás után is hangosabb lesz, és jobban fog rázkódni alapjáraton. A réz alátét minden egyes kiszerelésnél cserés, akármilyen jó állapotú. Diag van? Üzem-meleg motornál a 13. csatornáról csinálj egy képet.
petyametyo lehet ü.a. ellátási probléma is. De azért jó, hogy egyetértenek.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Zoo
őstag
válasz narancsnn #50303 üzenetére
Mókusbogár!
Te valamit nagyon nem jól nézel.. Göd-Nagymegyer
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Dr.Zoo
őstag
válasz narancsnn #50305 üzenetére
Egyről beszélünk? Itt nincs szó Gyömrőről.
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
-
-
-
törölt tag
válasz narancsnn #50359 üzenetére
Mert kereskedők hozzák hozzám az autóikat amiket kintről hozznak és adják öket el sorban a polírozásom után BMW,golf,egyterüeket.Oké van amit nem kivánnék az ellenségemnek se de van ami elég jó.
Igazából meg szeretném forgatni a pénezemet.
Jó a leon meg szeretem de..... -
törölt tag
válasz narancsnn #50404 üzenetére
matt feketében nincs?
más: ma végre volt időm rendesen leereszteni a szervó olajat. Nagyon durva volt, durvább mint múltkor a leszívás rendesen sáros, iszapos cucc folyt az edénybe...
kis segítség annak aki szintén le akarná cserélni a4-en, a szivattyún mindkét bilincsét le kell szedni, úgy van kialakítva, hogy bele lehessen tolni a friss olajat leeresztés után,( pl injekciós tűvel ) nem folyik ki, és így nem fog üresen menni a szivattyú.[ Szerkesztve ]
-
net84
őstag
válasz narancsnn #50489 üzenetére
Elviekben nem megy a klíma, vagy ha megy, akkor tud fűteni, nem is kicsit. Tegnap 25 fokra tekertem, 2 perc után megfőttem, szellőztetni kellett. 20 fokon még fűtött, de az már elviselhető volt.
Kipróbáltam, ha benyomom az ECON-t, akkor egy idő után hűvösebb levegőt kezdett el nyomni, mintha lekapcsolta volna a fűtést és csak a levegőt fújná.
A kérdés az, hogy ez így jó vagy valamit máshogy kellene nyomkodni a gépen...(#50490) MunezXBK - azt megköszönném, ha lemérnéd a belsőt...
Tehát akkor ECON mód és lőjem be a hőfokot és úgy már jó is? Ha AUTO módba megy, de úgy is meleget tol, akkor a klíma fűt?[ Szerkesztve ]
Read only...
-
-
tomcsi23
veterán
válasz narancsnn #50583 üzenetére
2-3 tenyérnyi rész hiányzott (by állatkák), de már azt is észrevettem. Bontottan lőttem hozzá egy normális példányt. Utángyártott nincs, a gyári meg a 20-ast majdnem verdesi. Alkatrészes oldalakon, bazáron sasolj rá.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
net84
őstag
válasz narancsnn #50583 üzenetére
ha találsz csak szivacsot, és lehet venni "méterben", akkor szólj...én is cserélném. Megsérült az egyik sarka, majd a turbó le is fújta, mikor ledobta a csövet.
(#50589) bitpork - tessék törölközőt rendszeresíteni az autó (kérsz egy tuaregeset?) Nekem is bent van. Kezet törölni jól jön menet közben. Nyáron a nagy melegben még nedves törlőkendő is volt a kocsiba. Kisebb sterilitási kényszerem van.
Read only...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Formula-1
- Politika
- BMW topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest