Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz fury71 #10949 üzenetére
DanceFluor(Tomi) láz mostanában megy.
Akkoriban Dancefloor láz volt.
De értem mire gondolsz.
(#10953) fi:zi'k: Értő kezekben minden hangszerré válik. Régen "be voltam oltva" a metál ellen, így idősebb fejjel jöttem rá, hogy a látszólagos kakofónikus hamisságok mögött nagyon is elmélyült zenei tudás rejtőzik (persze kivételek mindig vannak ).
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Real_Necro
veterán
válasz fury71 #11157 üzenetére
2006-ban vettem fel hitelt, jóformán állásom sem nagyon volt, havi 100-ból kellett kijönnöm. ~17eFt-nak megfelelő devizát fizettem havonta, aztán szépen lassan emelkedni kezdett. Amikor ~2-3 éve vissza lehetett fizetni ~34eFt volt a havi befizetni való, a fizum meg kb 2/3-a a mostaninak. Ok, gyerekkel nem számolunk, de már akkor is úgy vettük fel a hitelt, hogy ha megemelkedik ne terheljen agyon. Nálunk ez volt a biztonsági tartalék. Félre rakni nem tudtunk, de volt lakás, kaja, meg ruhákra is tudtunk költeni.
Kollégám egyedüli kereső (ő nem főiskolát végzett), otthon asszony 4 gyerekkel. Megélnek. Igaz felesége "megélhetési FB-ozó", azaz havonta "nyer" tv-t, tabletet, utalványt, stb... Leleményes a magyar...
Szerk.:
M3ss:Maradjunk határokon belül és a saját országunk problémáit próbáljuk először megoldani...
Egyébként nem az írtam, hogy örüljünk, csak hogy ne sírjunk. A kettő nem ugyanaz.[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz fury71 #12167 üzenetére
Az enyém kettő meg egy kicsi, de már tudja, hogy az én telefonom nem játék, mert az "apa dolgozójában" kell, meg a tabletet sem forgatjuk-pörgetjük, püföljük... Persze az ő "telefonja", az én régi ZTE-m kapja az ívet rendesen Sajnos kicsit dobálózós korszakát éli, sokszor repkednek a medzsók, játékok, néha a telefon is. Viszont amikor játszik vele (nem rajta) vagy zenét hallgat rajta, akkor tök vigyáz rá. Mi munka volt mire megtanulta, hogy a tetején megnyomjuk a gombot, aztán belehúzzuk a piros lakatot a zöldbe... Szerinetm sokat fejlődött a kézügyessége mire ez összejött neki.
Mindig azt szoktam mondani, hogy nem hülyék ők, csak picikék. Pontosan tudják hogy mikor mit szabad, mit nem. Csak feszegetik a határokat azért, hogy hátha..
Saját kütyü ekkora gyereknek (meg 4 évesnek is) hót hülyeség szvsz, az igazat megvallva én is csak azért adtam oda neki a ZTE-t, hogy még véletlenül se vessen szemet az S3-ra.
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
Real_Necro
veterán
válasz fury71 #14409 üzenetére
Az marad az MSI 5770-em. Rendszernek Samu 830 128GB. Táp egyelőre marad Enermax Modu82+ 425W, ha meg nem elég cserélem nagyobbra. Akkor jónak tűnik? Tuning nem lesz a gépen.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- HP nyomtatók
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest