- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
fury71 #12167 üzenetére
Az enyém kettő meg egy kicsi, de már tudja, hogy az én telefonom nem játék, mert az "apa dolgozójában" kell, meg a tabletet sem forgatjuk-pörgetjük, püföljük... Persze az ő "telefonja", az én régi ZTE-m kapja az ívet rendesen
Sajnos kicsit dobálózós korszakát éli, sokszor repkednek a medzsók, játékok, néha a telefon is. Viszont amikor játszik vele (nem rajta) vagy zenét hallgat rajta, akkor tök vigyáz rá. Mi munka volt mire megtanulta, hogy a tetején megnyomjuk a gombot, aztán belehúzzuk a piros lakatot a zöldbe...
Szerinetm sokat fejlődött a kézügyessége mire ez összejött neki.
Mindig azt szoktam mondani, hogy nem hülyék ők, csak picikék. Pontosan tudják hogy mikor mit szabad, mit nem. Csak feszegetik a határokat azért, hogy hátha..
Saját kütyü ekkora gyereknek (meg 4 évesnek is) hót hülyeség szvsz, az igazat megvallva én is csak azért adtam oda neki a ZTE-t, hogy még véletlenül se vessen szemet az S3-ra.
-
Real_Necro
veterán
válasz
fury71 #11157 üzenetére
2006-ban vettem fel hitelt, jóformán állásom sem nagyon volt, havi 100-ból kellett kijönnöm. ~17eFt-nak megfelelő devizát fizettem havonta, aztán szépen lassan emelkedni kezdett. Amikor ~2-3 éve vissza lehetett fizetni ~34eFt volt a havi befizetni való, a fizum meg kb 2/3-a a mostaninak. Ok, gyerekkel nem számolunk, de már akkor is úgy vettük fel a hitelt, hogy ha megemelkedik ne terheljen agyon. Nálunk ez volt a biztonsági tartalék. Félre rakni nem tudtunk, de volt lakás, kaja, meg ruhákra is tudtunk költeni.
Kollégám egyedüli kereső (ő nem főiskolát végzett), otthon asszony 4 gyerekkel. Megélnek. Igaz felesége "megélhetési FB-ozó", azaz havonta "nyer" tv-t, tabletet, utalványt, stb... Leleményes a magyar...
Szerk.:
M3ss:Maradjunk határokon belül és a saját országunk problémáit próbáljuk először megoldani...
Egyébként nem az írtam, hogy örüljünk, csak hogy ne sírjunk. A kettő nem ugyanaz. -
*Ropi*
félisten
válasz
fury71 #10949 üzenetére
DanceFluor(Tomi) láz mostanában megy.
Akkoriban Dancefloor láz volt.
De értem mire gondolsz.
(#10953) fi:zi'k: Értő kezekben minden hangszerré válik.
Régen "be voltam oltva" a metál ellen, így idősebb fejjel jöttem rá, hogy a látszólagos kakofónikus hamisságok mögött nagyon is elmélyült zenei tudás rejtőzik (persze kivételek mindig vannak
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest