Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mercutio_

félisten

válasz gorgo #80184 üzenetére

30 évvel a rendszerváltás után ne hivatkozzunk már a cuclizmusra :N egyébként nem tudom másoknak is feltűnt-e, hogy szépen araszol a rendszer (és a módszerek) abba az irányba csak mai eszközökkel :U

Crey: Engem nem az zavar, hogy kihagynak belőle, az egész rendszerszintre emelése zavar. (ahogy az oktatás lezüllesztése is) Az emberek egy része azért lett közömbös mert rájött, hogy ebben az országban nincs összetartás, hogy itt nem az jutott eszébe sokaknak amikor a tűzoltók, rendvédelmisek, tanárok és még sorolhatnám jogait nyesegették, hogy ha ma ő holnap én, hanem az irigység, kárörvendés.
    Hogy ez még mindig a "Rokonok" országa :(((
    Az ami vidéken van pont az utóbbi ~10 év eredménye. Szépen felépített hűbéri rendszer a ner-barátok és támogatóik hozzájutottak a biztos EU támogatást biztosító földekhez, aki nem vándorolt el az tőlük függ vagy a közmunkától.
    Gondolom a centrális erőtér néked se ismeretlen fogalom és te is látod az eszközeit :U
    A DK és társaira simán rákűldhetnék a megfelelő szakértői csapatot és lehetne mutogatni, de jelenleg nem érdeke vityának, később ha forrósodik a helyzet nagyobbat szól majd...

Nincsenek illúzióim, de a 2/3 olyan egy dolog ami megszüntette azt az eszközt amivel a hatalmon lévőket némileg kordában lehetett tartani.

OFF vége, ezt majd covid után valami folyadék mellett ;)

Ha már covid: tudja valaki, hogy aki már átesett az alap variánson és van ellenanyaga védett-e és milyen mértékben az angol, afrikai verzió ellen?

[ Szerkesztve ]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés