- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- kraftxld: Untappd lista
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
kemeny vagy hogy ezek melle meg fotos taskat is magadra akasztod
en biztos nem cipelnem. en most vettem egy ilyen tatyot mobilos navigaciohoz, pont belefer a nex5r+1650 szerencsere. na meg perecelni se szeretnek fotos cuccokkal.
milyen hatso sarvedod van? en ilyen gagyi nyeregcsohoz klippelhetot hasznaltam idaig, de ha elkezded forszirozni akkor jobbra-balra hajlik, beszorul a gumi meg a vaz koze..elegem lett, rendeltem egy fix mudhuggert. na igen, osztol tavaszig kb kotelezo erdoben.en lakokocsira gondoltam, lakoauto az igazi persze, de evi par alkalomert meg1 autot szervizelni, vizsgaztatni, karbantartani...akkor mar inkabb lako kocsi. arrol nem is beszelve, hogy lakoautobol ami megfizetheto az 30-40+ eves szivo dizel, tudod mikor mernek/akarnek azzal elindulni alpokba mondjuk.
bele kell dobni a bringakat a lako alkalmatossagba es elo lehet venni amikor igenyed van ra.izlandon amugy nagyon sokan ezt kuldik, repulore varva az utasok legalabb harmada satorral, halozsakkal volt felpakolva. mondjuk nem csodalom, mi kb. 40ezret fizettunk szallasra egy ejszakara. a semmi kozepen egy istallo at volt alakitva szobakka, kb. akkora volt a szoba hogy a francia agy mellett fel-fel meter hely volt mind2 iranyban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Mini-ITX
- Robogó, kismotor
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged