- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
kemeny vagy hogy ezek melle meg fotos taskat is magadra akasztod
en biztos nem cipelnem. en most vettem egy ilyen tatyot mobilos navigaciohoz, pont belefer a nex5r+1650 szerencsere. na meg perecelni se szeretnek fotos cuccokkal.
milyen hatso sarvedod van? en ilyen gagyi nyeregcsohoz klippelhetot hasznaltam idaig, de ha elkezded forszirozni akkor jobbra-balra hajlik, beszorul a gumi meg a vaz koze..elegem lett, rendeltem egy fix mudhuggert. na igen, osztol tavaszig kb kotelezo erdoben.en lakokocsira gondoltam, lakoauto az igazi persze, de evi par alkalomert meg1 autot szervizelni, vizsgaztatni, karbantartani...akkor mar inkabb lako kocsi. arrol nem is beszelve, hogy lakoautobol ami megfizetheto az 30-40+ eves szivo dizel, tudod mikor mernek/akarnek azzal elindulni alpokba mondjuk.
bele kell dobni a bringakat a lako alkalmatossagba es elo lehet venni amikor igenyed van ra.izlandon amugy nagyon sokan ezt kuldik, repulore varva az utasok legalabb harmada satorral, halozsakkal volt felpakolva. mondjuk nem csodalom, mi kb. 40ezret fizettunk szallasra egy ejszakara. a semmi kozepen egy istallo at volt alakitva szobakka, kb. akkora volt a szoba hogy a francia agy mellett fel-fel meter hely volt mind2 iranyban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen autót vegyek?
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest