- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
Passat b4 es b5.5. Ossztelos 26”-os kereku, speci enduro es giant trance vazra epitett bringaim voltak, 188 centihez az L-es vazzal siman befert kerek kiszedes nelkul.
Viszonylag friss elmenyem van az utoleresrol, decemberben jott belenk egy E Merci fek nelkul, kint nem maradt volna semmi a bringakbol... igy meg csak kicsit huplis lett az auto alja, magyaran a bringa nem kapott volna semmit, meg te se tole.
Prius2-t tudok mutatni, hat nem egy drivers carDe kozlekedoedenynek tokeletes. Bp-i dzsihadban imadom. Ha a varoson keresztul kell menni, inkabb elkerem ezt asszonytol, minthogy a cegessel menjek. Meg jo tagas, van hatul is labter, csomagter is eleg nagy. Mondjuk megdobbentem, hogy egy babahordozo mennyire nagy (meg hogy mennyibe kerul...)
Eskuvo utan most megint azt ereztem, mintha a gyerek/baba is ilyen varazsszo lenne, amitol szinte minden 2-3x annyiba kerul, mint illene..gorgo: nem kombi aurist vettel? Sztem ket dolgot mondtam, hogy milyet vegyel: kombi es faceliftes. Azt tudom, hogy az utobbi nem jott ossze
Miert nem lehet vele vontatni? -> mert hibrid es kinyirod az invertert. Meg valoszinu a cvt valto se lajkolna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autószerelők, autószerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged