- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
válasz
j.bravo #33345 üzenetére
... van egy hölgy ismerősöm, akinek jó állása volt, magas pozicióban (sokat tanult hozzá) és ha megkérdeztek biztosan a kifejezetten értelmes, felvilágosult barátaim közé soroltam volna.
Egyszer csak beszippantotta a szcientológia.Kivitték amerikába a floridai központban ahol 1,5 évig éhbérérét csinálta amit mondtak, ha kell felmosott, ha kell felszolgált. Úgy engedték haza, hogy jött vele egy kisérő aki minden baráti találkozását felügyelte(!!!). Totál agymosott lett, nem lehetett belőle semmit kiszedni, hogy mégis mit irattak alá vele és mit csinál, de arra rábólintott hogy a szerződésben amit aláírt (értitek, vallás meg gondolkodás mód mégis szerződést írsz alá...) nem kevesebb mint egy milliárd évig ő most már az "egyházat" szolgálja. Ez amúgy standard dolog ott.
Kib@szott félelemetes közelről látni ilyet és higyjétek el, utolsók között gondoltam volna rá.
Ja és még annyi, hogy kiegyensúlyozott és tehetős családból való, tehát nem valami lelkisérült, valamibe kapaszkodó lányról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Tesla topik
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest