Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • *Ropi*

    félisten

    válasz Mercutio_ #15818 üzenetére

    Félreértés ne essék: Karimával nincsen bajom mert tudom, hogy igényesen megoldja a feladatot. Az általános jelenség a bosszantó, hogy az ilyen kereslet / kínálat miatt padlóznak le az árak.

    (#15817) Karima, (#15820) m3ss: "Gyanítom, hogy a profik sem milliós nagyságrendű megrendeléseket kaptak az elején."

    De soha nem is fognak, ha a nem ebből élők a harmadáért - negyedéért elvállalják: onnantól az lesz az elvárás mindenkivel szemben. Miért fizetne valaki 3-4x árat valamiért, ha a töredékéért megkapja máshol?

    (#15820) m3ss:

    "(#15814) gab.m ez a hivatasos nem hivatasos dolog allandoan...miota tukrozi azt hogy milyen kepeket kap majd a megrendelo a vegen? sztem hivatasos fotosok kozott is van eleg kontar, mint ahogy hobbistak kozott is van eleg tehetseges..."

    Nem azzal van a baj ha rossz képeket adnak olcsón (mármint rossz képeket sehogy ne adjanak pénzért, de ez más tészta), hanem, hogy a profik szintjét hozó képekért is 1/3 - 1/4 árat kérnek és ezzel általánosan letörik az árakat.

    "...en mashogy nezem, fotozok tajat sajat szorakozasomra. eleg vicces lenne ha meg ezert fizetne is vki :DDD meg ha "csak" ennyit is."

    Ezzel magadat és a munkádat minősíted le, ha nem kéred meg az árát. A másik meg, amit fentebb is írtam, hogy utána ez lesz a mindenkori elvárás veled szemben és ha akarsz sem tudsz pénzt kérni érte, mert nem vesznek komolyan.

    (#15819) madgie: Ha nekem könyvben adnák ki a képeimet, akkor addig reszelném őket, amíg pixelre olyanok lesznek mint amit elképzeltem - és ez nem feltétlenül fér bele 1 órába. :U Pl. volt olyan kép, amin egyenként leszedtem az összes cigarettacsikket, törött üveget és más oda nem illő dolgokat, mert nem tetszett a látvány. Na az sem 1 óra volt. ;)

    Olvasnivaló mindenkinek. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Weboldalam: http://karpatisandor.hu

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés