- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat 1 Gbit felett?
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 24H2
- AMD RX6300 kisteszt
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz Mercutio_ #15818 üzenetére
Félreértés ne essék: Karimával nincsen bajom mert tudom, hogy igényesen megoldja a feladatot. Az általános jelenség a bosszantó, hogy az ilyen kereslet / kínálat miatt padlóznak le az árak.
(#15817) Karima, (#15820) m3ss: "Gyanítom, hogy a profik sem milliós nagyságrendű megrendeléseket kaptak az elején."
De soha nem is fognak, ha a nem ebből élők a harmadáért - negyedéért elvállalják: onnantól az lesz az elvárás mindenkivel szemben. Miért fizetne valaki 3-4x árat valamiért, ha a töredékéért megkapja máshol?
(#15820) m3ss:
"(#15814) gab.m ez a hivatasos nem hivatasos dolog allandoan...miota tukrozi azt hogy milyen kepeket kap majd a megrendelo a vegen? sztem hivatasos fotosok kozott is van eleg kontar, mint ahogy hobbistak kozott is van eleg tehetseges..."
Nem azzal van a baj ha rossz képeket adnak olcsón (mármint rossz képeket sehogy ne adjanak pénzért, de ez más tészta), hanem, hogy a profik szintjét hozó képekért is 1/3 - 1/4 árat kérnek és ezzel általánosan letörik az árakat.
"...en mashogy nezem, fotozok tajat sajat szorakozasomra. eleg vicces lenne ha meg ezert fizetne is vki meg ha "csak" ennyit is."
Ezzel magadat és a munkádat minősíted le, ha nem kéred meg az árát. A másik meg, amit fentebb is írtam, hogy utána ez lesz a mindenkori elvárás veled szemben és ha akarsz sem tudsz pénzt kérni érte, mert nem vesznek komolyan.
(#15819) madgie: Ha nekem könyvben adnák ki a képeimet, akkor addig reszelném őket, amíg pixelre olyanok lesznek mint amit elképzeltem - és ez nem feltétlenül fér bele 1 órába. Pl. volt olyan kép, amin egyenként leszedtem az összes cigarettacsikket, törött üveget és más oda nem illő dolgokat, mert nem tetszett a látvány. Na az sem 1 óra volt.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Magisk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assassin's Creed Shadows - Íme a gépigény
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest