Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  PH!olitika Archivum III. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#2494) Sipi válasza scang (#2483) üzenetére


Sipi
addikt

Tudom, és azt is, hogy Te az vagy, ezért is kértem elnézést...
Én sajnos csak mint ügyintézésre váró állampolgár kerülök a ''színetek'' :) elé, és eddig egyszer volt jó tapasztalatom (kiírom: XI. kerületi Önkormányzat).

APEH, Földhivatal, Sóhivatal, stb.: amit versenyszféra-szemmel látok, az tökéletes léhűtés. (Ráadásul dolgoztam a közalkalmqazottiban is, úgyhogy tudom, mi megy ott.) Kevesebb emberrel, jobb szervezettséggel sokkal jobb eredményt lehetne elérni.
De egyrészt a főnökök (akik az igazán felelősök) nagyívben szarnak az egészre, másrészt nagyon sok Kádár-káder van alkalmazásban, akik egyszerűen képtelenek a mai igényeknek megfelelően dolgozni. (Pl. sosem tudnának megfelelni egy bankban, hasonló munkakörben.)
A hatékonyság növelését jórészt pénz nélkül is meg lehetne oldani, illetve rendes számítástechnika kiépítésével szuperré lehet(ne) tenni.
Ezt ''szakértőink'' persze megintcsak egy rahedli pénz elköltésével tudják megoldani - holott piaci kis-közepes cégek baromi kevés pénzért íratnak/írnak olyan programokat, melyeknél nincs szükség sokkal bonyolultabbra a közszférában sem. Csak több adattal dolgozik - de kétszer annyi adat nem igényel kétszer több pénzt a fejlesztése.

Kérlek, ne vedd szeméyes sértésnek az írásomat!!!

Sipi

Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  PH!olitika Archivum III. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.