Hirdetés
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Az előző totyik is megtelt. Bővebben: link. Íme a folytatás.
További kellemes eszmecserét és ''vitákat''.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
dabadab
titán
#5868: nem, nem az, mint ahogy nem is emberoles, csak javitottam egy targyi tevedesedet, besugastol fuggetlenul.
DRM is theft
-
Apophis
őstag
Bakker, én már azt hittem, Divot kitilttatott a PHolitika topicból...
Egyébként mindenki tudja, hogy a nácik az sarkon élnek, a jég alatti kőzetekbe fúrt erődítmények védelmében, és a perekre csak néhány, feleslegessé vált koncot vetettek oda.All was naught but to serve the void...
-
nagyúr
nem is tudom, Viharhozo, miért nem szereted Hendrixet...
aki nem szereti, annak nem kell hallgatnia!
písz end láv,
make love, and not politics!
szóval mindenki húzzon haza és húzza meg az asszonyt! (vagy a férjurát...! )Pleased to meet you - hope you guess my name
-
sh4d0w
félisten
Nohát, ezt először hallom egy jobboldalitól: 3. Szétrobbantja a jobboldalt, hiszen az is tele van egykori ügynökökkel.
Kivételesen ebben egyetértek divot-tal, csak ilyenkor meg azt nem értem, mire a habzó szájú komcsizás. Krakus-Szita természetesen azt az egyetlen magyarázatot adja, ami megmentheti őt: hamis dokumentumok!
Természetesen kicsit kárörvendő vagyok ilyenkor, bár ennyi nekem elég, nem kívánok semmi ebből adódó rosszat sem Szitának, sem senkinek. Azzal viszont teljes mértékben egyetértek, hogy bizonyos szenvedő alanyok magánszférájának tiszteletben tartása mellet egyszer, s mindenkorra szabaduljunk meg ettől a tehertől, hogy ne lehessen még évtizedek múlva is ezzel zsarolni vkit, vagy éppen politikai tőkét kovácsolni ebből.https://www.coreinfinity.tech
-
ZoCso
senior tag
''Habzó szájú komcsizás a Fideszben már elég régóta nincs.'' -
Kiket szoktál te hallgatni? Azért 2002 nem volt olyan nagyon régen, és azóta is hangzottak el elég durva kijelentések egyes fideszes vezetőktől.Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!
-
divot
veterán
Nem tehetek mást, mint hogy a már általam is kurvára unalmasnak tartott mondatot ideírom: Légyszíves idézz ide habzó szájú komcsizásokat a Fidesz képviselőitől.
Erre te azt fogod írni, hogy most nincs kedved utánanézni, de mindenki tudja.
Mire én azt fogom írni, hogy ha nem idézed, akkor ne hazudozz.
Mire kikéred magadnak.
Aztán abbamarad a társalgásunk, és az egészből nem marad más, mint a te habzó szájazós modatod.
Tényleg ezen a szinten kell mindig mindent megvitatni? Miért nem lehet normálisan politizálni, ha már egyszer ilyen hülyeségre adtuk a fejünket még itt is. Unalmas a sok alátámasztatlan, hülye, gyerekes kirohanás mindkét oldalról, unalmas, mert muszáj fölvenni a kesztyűt, holott semmi értelme. Miért nem lehet csak akkor hozzászólni, ha gondolat is van a megnyilvánulásban? -
V.ki
aktív tag
Megint lemaratam
-
viharhozo
addikt
Kene vmit irni, h a topik felmenjen jobbra. Ezuton is kifejeznem abbeli igenyemet, h a topikok ne csak a jobb oldalra kerulhessenek fel, hanem izles szerint balra vagy kozepre is! Es ha en jobb oldalon egy nagy fekete semmit akarok latni, akkor ott az legyen, irgum-burgum!
Hendrix amugy szaksz, egy vicc, amit a faszi gitarozas cimen muvel.Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
ZoCso
senior tag
Meddig mennyek vissza?
Valóban ninncs nagy kedvem az archivumokat böngészni, de 2002 tavaszáról nem lesz túl nehéz megfelelő idézeteket találnom. (Kövér Kötél László!) Emlékeim szerint az EU-választási kampányban is hangoztak el kemény kijelentések.
A népszavás előtti nemzetáruló, becstelen, stb. kijelentések minek számítanak?Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!
-
aesir
veterán
Gyors dáng-dáng, hogy a hormonok ne fickándozzanak, aztán edzés a PH-ETCC csapattal (nagyon rossz voltam, mert remegett mindenem), aztán csinálgattam a weblapom (most van feltöltés alatt), aztán véletlenül elaludtam.
Most hogy tudsz mindent, keresgélj továbbVan saját életem...
-
Agyasima
őstag
Engem az érdekelne, hogy mi alapján nyitják-zárják manapság a topicokat. Mert ugye elvileg a motor mostmár bőven bírja 2000 felett is. (lásd PH!-s autóverseny 10000+ hozzászólással) de hogy mér csukódott be a PHolitika 58xx hozzászólásnál azt krvára nem vágom. Valaki tuggya?
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Agyasima
őstag
Akartam rég kérdezni, hogy amit a honlapodon és mailjeidben állítottál be nevet, az a valódi neved? És ha igen, érdekelne, hogy honnan jött... mer nem épp szokványos kishazánkban...
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
aesir
veterán
Családom visszakapta nagy nehezen a német állampolgárságát, amiről a kommunista rendszer erőszakkal lemondatta. Ezért úgy döntöttem, hogy felveszem az eredeti családi nevünket (édesanyám ágán), ez Mo-n lassan végleges stádiumba kerül, Németországban meg sajnos csak jövőre. A keresztnevet pedig a család Németországban élő idősebb tagjai választották számomra.
Van saját életem...
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz viharhozo #15 üzenetére
Csak nézőpont kérdése, hogy jobb vagy bal oldalon van a topik Bár ritkán nézem hátulról a monitort, de azért az ő nézőpontja sem elhanyagolható BaMEG: Baloldali Monitorok Egybesült Gárdája.
MOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
ZoCso
senior tag
Egy enyhébb: Bővebben: link
Mielőtt rákérdeznél, hol itt a ''komcsizás''! Kövér hallgatásánál, amikor nem határolódott el Bayer kijelentésétől, noha együtt vettek részt egy fórumon.
Az álatala kollektív bűnnek nevezett tartózkodásról és NEM-szavazatról már nem is beszélek!Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!
-
TéKrys
senior tag
válasz Latissimus Dorsi #26 üzenetére
Erről az az eset jut eszembe mikor a haverokkal a választások után (2002) autóba ültünk h menjünk valahová. Mire az egyik sréc aki egész véletlenül fideszes volt elkezdett dumálni valmi lényegtelen dolgot, mire h lenyugtassam mondtam neki h nézd meg a kocsit: a kormány bal oldalt van. Hát erre nem tudott mit mondani.
http://www.hackthat.net/df/ddos/13300/index.html - egy jó kis oldal, nem kell félni tőle :D
-
viharhozo
addikt
válasz Latissimus Dorsi #26 üzenetére
Elhatarolodom toled! Ne csinaljunk viccet ilyen fontos kerdesekbol! Megkernem az elvtarsak.., ize, polgartarsakat, h komolysag!
Hallgassunk mindannyian Sascha elvtarsra es titszelet!Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
beeboy
addikt
ebbe amúgy speciel nincs komcsizás.
és még igaz is amúgy.
kollektív bűnösség:
baromság, csak ma divat.
lásd ibm a felelős a holokausztért, meg a szövetségesek mert nem bombázták a síneket, meg az ősember mert ''feltalálta'' a tüzet stb.Nem vagyok intelligens. Én AMDligens vagyok...
-
süti5
őstag
Bővebben: link
No comment...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest