- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
L|zsidoboz
őstag
Enyém ebben a hónapban így néz ki:
17.52VPIP / 14.24 PFR / 23.96 ATS / 4.85 AF (kb. 10.000 hand)
3bet range alatt nem tudom mit értesz konkrétan ebben az esetben.
Ha arra vagy kíváncsi, milyen gyarkan 3betelek, azt nem tudom, mert nem találom a PT-ben.Már régóta SH-n játszok, FR-en csak Caken játszok nagy ritkán, vagy ha van NL400-600 FR asztal prímán. Egyrészt gyorsabban jön a rake, másrészt élvezetesebb számomra.
Te statjaid FR vagy SH?
És ez SS vagy BS? -
-=Jam=-
őstag
A példában amit írtál, a TT-vel ilyenkor én csak set value miatt adok meg, ha nem jön le, akkor minden emelésre dobok floppon, még ilyen alacsony lapoknál is... Jó estben is két magasabb lapja van mint neked. 5$-od van bent felesleges itt a maradék 20-at is feláldozni, lesz ennél jobb helyzet is a duplázásra... Egyébként a legtöbb esetben ilyenkor JJ-AA lesz az ellenfélnél, csak idiótán játsza meg, mert rossz játékos...
Statod alapján valahova a TAG és LAG játékosok közé raknálak...
Ami nekem nem tetszik az az, hogy a VPIP és a PFR között nagy a különbség, sokszor coldcallolsz, ami nem túl jó játék főleg ha SH-n játszol... Én is így játszottam, mint Te kb, de nemrég kicsit agresszívebb lettem preflop, többet 3-betelek, illetve nem nagyon callozok pozicíón kívűl... eddig bejött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest