- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedAnt
aktív tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Kosz, most mar kidobja a + ( ) / karaktereket is.
A keresest szerintem ket szoveges fajlal fogom megoldani (adatbazisok teren nem vagyok meg otthon), az egyikben topic ID - topic cim parok, a masikban user ID - nicknev parok lesznek, aztan a php mint stingekben keresgel majd bennuk. Kicsit favago modszer (?) de ezt tudom leginkabb megoldani sztem. Majd meglatjuk hogy valik be. Kb 70000 topic van es 40000 user, ennyi meg talan belefer
A PH! keresojet kicsit nehezkes lenne hasznalni, nehez elobanyaszni az eredmenyeket. Bar, most hogy igy nezem a forrast, az is lehet hogy az lesz, annyira vegulis nem komplikalt, es akkor egybol lehetne tudni a topic hozzaszolasainak szamat, utolso hozzaszolot... Hmm ezt meg meggondolom
Amit problemasnak erzek, az a kovetkezo fokozat, hogy lehessen hozzaszolast irni mobilrol, tehat ne csak read-only legyen mint most... A gond a bejelentkezessel lesz sztem, bar meg nem probalkoztam sokat, kiderul majd.
Sietnem kell, szerdatol egy honapig nem leszek netkozelben
MarK: koszi, szal megy motorolan is!
Teszteljetek, mindenki!
Eddig 100%
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Fire TV stick/box
- EAFC 26
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Le Mans Ultimate
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- Xiaomi 14T Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Teszteljetek, mindenki!