- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs.Orsolya
senior tag
Nem sértettél meg. Csak megint a mákdarálóban éreztem magamat, és ez csekélykét rosszul érintett. Próbáltam erre megfelelő választ adni, olyat, amit komolyan, őszintén gondolok, de erre csak rosszabb lett. Nem hozzám hozott közel Benneteket, hanem egy másik irányba. Amolyan: "mit várunk el egy pszichológustól, hogy mit is csinál velünk"-kép felé...
Az utolsó mondat volt analízis eredménye, minden többi pedig az, ahogyan éreztem magamat, és aminek megfelelően spontán és intuitíven reagáltam.Race: Ezen nem segít semmi, csak az, ha leülök, és elbeszélgetek magammal a fejfájásomról...
Bolond: Volnának tippeim, mi nyelte el...!
Krono: Ugyan miért?
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
Jogos meglátások, jogos kérdések. De alapvetően nincs - itt és most - jelentőségük. A válaszok nem adnak megoldást semmire. Ez intellektualizálás, értelmetlen elvi analízis olyasmi felett, amiről maximum csak hipotézisek gyárthatók, az Igazságot róla viszont csak egy ember ismerheti: aki átéli. S az átélés maga az Igazság.... Aminek az itt és most-on túl már nincs jelentősége. Visz előre, az Úton. Az Útról nem tudsz letérni. Te magad vagy az Út, és az, amit átélsz. Hogy hova visz? Az Te vagy. Nem tudsz önmagadon túl eljutni sehova. A kezdet és a vég is Te vagy. Hogy közben ki kísér el egy darabig, és mit ad útravalóul? Az is "csak" Te vagy....
Én vagyok.
-
tildy
nagyúr
Kegyetlen?
Miért az kegyesebb, meg jobb, ha belemegy az ember egy olyan kapcsolatba amit nem akar?
Szerintem nem.Képzeld el mi lenne, ha belemennének az emberek az ilyen kapcsolatok jó részébe.
Egyrészt talán sokkal nagyobb sérülés, igen hamar, másrészt meg: nem lehet mindenkivel lenni, mert egyszerűen nem megy, meg nem is teheti az ember. Ilyenkor mit mondjon?
Bubukám: Nem Orsi írására reagáltam, hanem általánosságban a LCSB-re -
Cs.Orsolya
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- PlayStation 5 konzolok garanciával! -konzol beszámítás ok!- Frissítve 07.30.
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- RODE Vlogger Kit universal
- Bontatlan! Logitech G Pro TKL Clicky Magyar kiosztású
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN