- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bambano: Bambanő háza tája
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs.Orsolya
senior tag
Eszem, beszélem.
Inkább az a baj, hogy amint beállt a rossz idő, és egyéb változások, nem jártam el úszni a télen, és futni sem. És hiányzik.Ma van Buddha megvilágosodásának ünnepe. Amire ma gondolsz, ezerszeresen vonzod magadhoz. Állítólag. Minden esetre, legbelsőbb lényünkhöz való közeledésből és a kívánságaink felé való haladásból még rossz dolgok nem születtek. Az ego uralmából annál több.
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Bubu79
addikt
-
Cs.Orsolya
senior tag
Az erőszakhoz nem kell mindig düh. Valamikor csak tiszta akarat, uralom. Ezért tudnak férfiak megerőszakolni nőket. Ezért tudsz csendes terror alatt tartani valakit. Ezért van érzelmi erőszak, vagy látvány abúzus... Az erőszakhoz valójában nem kell indulat. És emiatt olyan nagyon kiismerhetetlen és veszélyes. Persze, klasszikusan az erőszakot valami indulatvezérelt dologként kezelik.
-
Cs.Orsolya
senior tag
Na, átolvastam a mai termést. Nem biztos, hogy mindenre megy fejből, de igyekszem...
Krono: Nem válogattam meg az eszmefuttatásomat?
Hmm, beteg lehetek.
Bolond: A nők kielégítése borzasztóan nagy Férfi Probléma. Nem csak Te küzdesz ezzel, hanem az összes pasi halálra görcsöli magát ezen, akit valaha is megismertem. Ez nálatok valami istenkomplexusos jelenség lehet. Oda tettétek holmi piedesztálra a Női Kielégülést, vagy Női Elégedettséget (?), és hordjátok a lábaihoz az áldozatokat, és imádjátok, mint elérhetetlen Tökéltest. Talán le kellene végre dönteni a bálványt, és csak egyszerűen élvezni, az odáig tartó utat. Még a végén előfordulhat, hogy az is elég. Ha mégsem, a Nőn is múlott...Hangsúlyoznám, hogy az nem a női kielégülésért megtett út része, hogy "Drágám, neked is ugyanannyi időd volt rá, mint nekem."
Race: Ennél szebben és szimbolikusabban nem is fogalmazhattál volna. Jót mosolyogtam!
Sipi: Valahol vagy privátban, vagy itt a Teaerdőben jegyezted meg, hogy "hétfőn akkor sörözés". És eltüntél. Azóta sem láttunk a mai napig.
Holnapi Tea:
Én nem megyek. Továbbra sem. -
Cs.Orsolya
senior tag
Szeretem a jó helyeket, és szeretem a jó italokat. Vannak jó sörök, mint ahogyan vannak jó borok is. Viszont tömény alkoholból talán egyedül a mézpálinka jött be eddig. Az is minimális mennyiségi szinten. A megfelelő szolgáltatóhelyek pedig igen ritkák. Nem vagyok egy válogatós HáPé, de bizony szeretem jól érezni magamat egy helyen. Ahol a kiszolgálás, a hangulat, a kényelem, a fogyasztható ételek és italok, ill. a minden gyéb apróság, mint fények, hangok, szagok összeállnak egységes harmóniába, és a szükségleteimnek megfelelő arányban kapok belőlük.
Ööö, tévedtem, rohadt válogatós vagyok. -
Cs.Orsolya
senior tag
A off-ot még gyakorolni kell
A többi butaság.
Úgy tűnik, hogy egy hét alatt mindenkinek van érzékenykedős napja. Szerintem, erre is csináljon Yetike egy táblázatot, hogy ki melyik nap kímélendő. Mit szóltok?
TBS: Tudom, hogy le vagy terhelve, és gondoltam, lépek, míg baj nem lesz
Jó pihenést Neked! -
Cs.Orsolya
senior tag
kizsgizdám= kisgazdám (Mit parancsolsz, Kisgazdám? A Dzsinn kérdése a palackból kiszabadulva)
tlépha= tréfa
fonetikuzs=fonetikusOFF: azt jelenti, hogy nem a topik címének megfelelő témájú hozzászólás.
Az off-ot kétféleképpen tudod jelezni. Vagy kijelölsz egy szövegrészt, és a szerkesztési gombok között az OFF feliratúra kattintasz. Vagy az egész hozzászólást teheted off-ba azzal, hogy a
Hozzászólásom témába vág off topic OKrésznél az off topik melletti karikába kattintasz.
-
Cs.Orsolya
senior tag
Vagy a TENGO.
Nem ez társas játék.
Race: Szoktam enni. Most legfeljebb palacsintam tojásos galuska, és bármi tojás pluszt liszt kaját tudok Neked adni. Minden egyébből kifogytam, mert szűkös a kosztpénz. Holnap jövök fel Bp-re. Este sörözhetnénk. Úgy terveztem, hogy a Belgában olyan fél 7 körül.
Mit szóltok? -
-
Cs.Orsolya
senior tag
Izom vagy zsír és kötőszövet?
Hm. Mondjuk, te még esélyes lehetsz nálam. 78-at még elbirok húzni, ha el kell tüntetnem a hulládat. 100 körülivel már gondjaim adódnának..Yetike: Te olyan szép vagy lélekben, hogy ha Rád nézek, mást nem látok, úgyhogy fogalmam sincsen. A szemedre emlékszem. Arra nagyon. A többire meg Ági miatt eleve sem illik emlékeznem...
-
Cs.Orsolya
senior tag
Szeretem a magas férfiakat...
De legjobban azt szeretem, ha egy férfinak szélesebb a válla, és kisebbek a mellei, mint az enyém...Yeti: Én még spontán sem tudok vicces lenni. A viccmesélésben és sztorizgatásban egyenesen béna vagyok. Az öcsém mellett meg nyüsszöghetek a sarokban.
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
Ennyi nyelvöltögetés közepette, lehet, nem csak Te...
Tim: Nem én mondtam!
Bolond: hamarosan megtudjuk.
Race: Eleve hendikeppel indítottam. Bevallottam, ki vagyok. Innentől már csak megfelelhettem ennek a képnek. A fejfájásommal éppen nem állok szóba. Hülyeségekre akar rávenni, mint pl. hogy pár napig szarjalak le Titeket, és ilyesmik. Akarsz vele beszélni?
-
Cs.Orsolya
senior tag
A Szerelmem szerint nem arra születtem, hogy én a kis férjecském mellett tengessem le mezei pszichológusként az életemet. Megkérdeztem tőle, miért, nem volnék rá alkalmas? Pedig nagyon boldoggá tenne. Azt felelte, hogy többre vagyok alkalmas. Úgy éreztem, rám szakad a plafon, és Atlasznak sem volt szarabb helyzete... Azóta azt hiszem, mindegy, hol vagyok, és mivel jutok el oda...
-
Cs.Orsolya
senior tag
Nem bántottál meg. Nem Te bántottál meg. Kérlek szépen, ne vedd magadra!
Mindenkivel olyan mértékben vagyok partner, amennyire a konkrét, élő, személyes kapcsolat megvalósította ezt a partnerséget. A többiekkel "egyenrangúan" bánok.Az Istenért, ezért utálom ezt az egészet....
-
Cs.Orsolya
senior tag
Nem akarlak megbántani, de sem belevaló, sem kis csaj nem vagyok. Elmúltam 30 éves, és olyan dolgokon vagyok túl, amikbe... Inkább hagyjuk. Nem ismersz. Nem tudod, ki vagyok. Nem tudod, honnan jöttem. Nem tudod, miket tapasztaltam már meg. Nem tudod, milyen helyzeteket oldottam már meg, vagy éltem túl. Nem tudod, mire vagyok képes, és nem tudod mennyit bírok el...Nem tudod, milyen nő vagyok. nem tudod, hogyan szeretk. Azt sem tudod, hogyan szeretkezem, vagy hogy hogyna pusztítok. Nem tudsz rólam szinte semmit. Semmi lényegeset.
Egyikőtök sem.
Én sem tudok Rólatok semmit. Olyan térben játszunk, ahol nem is találkozhat belőlünk szinte semmi... Hagyjuk. -
Cs.Orsolya
senior tag
Gy. hiányzik... A szerelem nem. Mivel szerelmes vagyok...
Sőt, azt hiszem, igen erőteljesen le kellene szokni eme tevékenységről, mert meglehetősen kellemetlen következményei vannak. De nem vagyok még elég fejlett ehhez. A jógamester terapeuta kiképzőm szerint el lehet érni ezt is. Azon vagyok, hogy elérjem. Úgyhogy, alapvetően az mondható, az hiányzik, hogy a szerelem ne így legyen...vagy legalább is, ne olyan hatása legyen rám, ami bármilyen formában is elmozdítana a nyugalmi pontomról. Osho szerint a meditáció, és a megvilágosodás olyan állapot, amikor az egész Létezésbe szerelmes vagy. Ezt keresem. Egy férfi nehezen tolerálná ezt tőlem, ha nem elég fejlett lény, nem ugyanerre törekszik, és nem tudna ehhez olyan társ lenni, akivel kölcsönösen tudnánk emelni a másikon ezen az úton haladva. A legtöbb férfi önmaga és az élete részévé akarna tenni, és nem kérdezi meg tőlem sosem, én mit is szeretnék. Amikor meg kiderül, akkor meg nem értik, hogy ebben a másiknak hatalmas szerepe van, és ez a valódi lélektani szövetség és elköteleződés. Mindegy. nehéz lenne ezt megfelelően leírni... -
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
Egy filmben egyszer egy buddhista szerzetes azt mondta, hogy az emberek akkor sírnak, amikor a lelkük túlcsordul rajtuk. Annyi mindennel telik meg, hogy a testük már nem tudja belül tartani azt a sok mindent, és ilyenkor sírni kezdenek.
Én sokszor érzem azt, túl kicsi a testem mindahhoz, amit a tudatom (szellemem) olykor felfogni képes....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest