Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Direkt szoktam figyelni a profik meccsei alatt a táblákat, azok sem hibátlanok. De amelyikért pénzt adok, attól elvárom, sőt, megkövetelem, hogy közel legyen a tökéleteshez. Ha legközelebb veszek egyet, addig válogatok a raktárkészletből, amíg számomra megfelelőt találok.
-
RegElek
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült eladom a Pro SFB táblát, ma pedig megvettem a Blade 4-et.
Mennyire számít az hibának, illetve mennyire fordul elő az új tábláknál, hogy:
- az egyik fekete szektorban kilóg a szál már most
- itt-ott a drótozás mellett pici repedések vannak
- a bull zöld részén, mintha az egyik oldal picit be lenne süllyedve
(holnap csinálok képeket)Érdemes e emiatt esetleg visszavinni vagy kiröhögnek, hogy mindegyik táblán fogok ilyen apró dolgokat találni?
-
vans?
őstag
válasz
Mela Kehes #838 üzenetére
Nekem a darts.hu-val vannak jo tapasztalataim.
-
Remi1234
aktív tag
válasz
Mela Kehes #838 üzenetére
Ha esetleg meggondolnád magad és UK-ből rendelnél szívesen becsatlakoznék
-
BBéci
legenda
válasz
Mela Kehes #836 üzenetére
Hazait vagy külföldit keresel?
Itthoniból nincs nagy választék: www.darts.hu és www.novoparts.hu -
Mela Kehes
addikt
Tollakat, szárakat szeretnék venni online. Melyik oldalt ajánljátok?
-
Remi1234
aktív tag
Amazonon most akciós a [falvédő]. Ha 2-3 ember összeáll, akár meg is érheti berendelni.
-
BBéci
legenda
válasz
beholder00 #828 üzenetére
Biztosan filc? A képről inkább posztónak nézem.
Ilyesmire lenne szükségem kártyaasztal borításnak. -
RegElek
csendes tag
válasz
beholder00 #826 üzenetére
980-ért vettem 1 métert (~83cm széles), de azóta találtam olcsóbban is.
Mondjuk lehet, hogy számít az anyag vastagsága is, ami nekem van, az viszonylag vékony. -
beholder00
tag
Nektek ezt a filc anyagot milyen árban adták? nekem 40x10 cm darabot 570ft-ért akarták adni
-
razzorr
őstag
Fene se érti ezeket a gyilkos nyilakat
Az osb annyira kemény,hogy ha izomból megdobom se áll bele,még filc nélkül se. Gondoltam a filc segíthet,de most nem is áll bele a félredobott nyíl és hangos is ha rendesen a táblára dobok. Szóval nekem ez az osb-filc varázslat nem jött be. Veszek helyette parafát, az osb-t meg lehet leteszem a Földre vagy veszek valamilyen kigurítható vastag gumiszőnyeget kevlár megerősítéssel és alá is betonozok ha szükséges -
leslieke
Jómunkásember
Ma este darts a Sport1-en.
-
BBéci
legenda
Próbálom kitalálni, mitől annyira gyilkosak a nyilaid, hogy mindenen átmennek, ami a parkettre van fektetve, de az OSB-be bezzeg nem állnak bele.
Ez ellentmondásos.
A táblám ilyen lapra van szerelve, a mellé dobott nyilak belefúródnak, viszont ami kipattan, annak csak 10 %-a áll bele a szőnyegpadlóba. Szerencsére nem sokszor fordul elő, talán napi 1-2 alkalommal, tehát másfél-két óránként legfeljebb egyszer. -
razzorr
őstag
Sikeresen átköltöztettem a táblát az új lakásba. Megcsináltam szépen köré a filc/osb lap kombinációt,de csak nem olyan halk amilyet szeretnék (tégla fal) :/ 1 réteg szivacsot még közzé teszek,meg a táblatartó csavart leszigszalagozom,hátha. De jobban aggaszt a kipattanó,ugyanis nem célom mostanság parkettát cserélni. Ti mit használtok? Mert nekem a dupla ipari filc anyagon is átmegy mint a vaj,meg a szőnyegen is. Valami olyan kellene,amit könnyű letenni és utána felvenni és összehajtogatni hogy ne egy 1x1es osb lappal kelljen szenvedni. Ajánlottak mosógép alátét gumit,de azért nem veszem meg hogy csak kipróbáljam. Meg a tábla köré is kellene egy plusz réteg,mert az osb-ből inkább kipattan mint beleáll. Annyit szarakodok már vele,hogy kezd a játék rovására menni. Mondjuk nem miattam kell ez a fene nagy védelem,hanem a lelkes ismerősök,család miatt
-
vans?
őstag
válasz
Mela Kehes #808 üzenetére
12 legig megy, ha valaki 7-et nyer, akkor vege.
Jo volt a tegnapi jateknap, bar az elejen nagyon egyhangu meccsek voltak, Lewis peldaul mit rakott te jo eg... Szegeny Barney szornyen is jatszott mondjuk. Remelem izgalmas lesz a tabella is a kesobbiekben.
-
zsotesz81
senior tag
válasz
Mela Kehes #804 üzenetére
2-t , döntetlennél 1-1 pont
-
Mela Kehes
addikt
Hány pontot kap a győztes?
-
Mela Kehes
addikt
Kicsit furcsa most darts-ot nézni. Keresem is a karácsonyfát a szobában.
-
Remi1234
aktív tag
válasz
beholder00 #800 üzenetére
Falvédő. Gumiszerű anyagból van és amellett, hogy szerintem jól néz ki roppant hasznos. Sajnos az ára 10k körül mozog, de nekem megérte.
-
RegElek
csendes tag
válasz
beholder00 #800 üzenetére
Szerintem valami szivacsos anyag lehet, de én így oldottam meg:
Falvédő darts tábla köré
Mondjuk az is igaz, hogy azóta újragondoltam már ezt is, jobban, szebben is meg lehet csinálni. -
RegElek
csendes tag
Megint előbb kérdeztem mint kellett volna
-
BBéci
legenda
válasz
Mela Kehes #793 üzenetére
Azért a mostani UIBET Masters sem piskóta, ott van szinte az összes nagyágyú. A Gerwen - Chisnall meccs brutálisan jó volt.
(#796) RegElek
Igen, egyrészt a száraz levegő, másrészt a nem teljesen sima hegyek kihúzhatják a szálakat. -
RegElek
csendes tag
Táblával kapcsolatos kérdés:
Azon a szektoron ahova a legtöbb dobás megy, mennyire normális, hogy a felülete tapintás alapján "durvává", érdessé válik? Esetleg ez annak a jele, hogy száraz a levegő? -
hitman,
őstag
Jovoheten csütörtökön már kezdődik?
-
Mela Kehes
addikt
Na, várjuk már a csütörtök estéket?
-
RegElek
csendes tag
Azért nem mertem egyből a Blade 4-be beruházni, mert nem tudtam a kezdeti lelkesedés meddig tart, illetve mennyire mélyülök bele a dologba.
De így, hogy látom magamon a fejlődést és 2 hét alatt úgy érzem sikerült végre megtalálnom az ideális fogást, célzást, dobást a kezdő szetthez (bár szerintem ha így folytatom pár hónap múlva ezt is valami komolyabbra cserélem), valamint egyre jobban zavarnak atripla környékéről mindenhonnan kipattanók, úgy gondolom megéri lecserélni a táblát. -
RegElek
csendes tag
Sziasztok!
Kezdem kicsit megunni a sok kipattanó nyilat (és a főbérlő még nem is látta a parkettát
), így ha valakit érdekel esetleg Székesfehérvár környékén, 2 hetet használt Winmau Pro SFB tábla eladó.
ár: 7000FtSikeres adásvétel esetén mit javasoltok, Blade 4 vagy Eclipse Pro?
-
péter99
csendes tag
válasz
zsotesz81 #758 üzenetére
sziasztok!
tipli nélkül csavartam be a falba a táblát, fél óra dobálás után el is engedett a tábla. csavar nekem rövidnek tűnik, nem hiszem, hogy tiplivel sokkal jobb lenne a helyzet. tégla falunk van, de amikor becsavarom, nem éri el a csavar a téglát és a fal nagyon mállik.
tipli megoldás lehet?előre is köszi.
üdv,
Peti -
BBéci
legenda
Azt szokták mondani a hozzáértők, hogy a 45-50 % közötti relatív páratartalom egészséges az emberi szervezet számára. A tábla szálai ebben tudnak veszíteni a nedvességükből, ahogy a kiakasztott mosott ruha is megszárad.
Nem kell tűhegyesre csiszolni a hegyeket, de nagyon tompa se legyen. Tapasztalatom szerint elegendő az a reszelgetés, amit az időnkénti kicsorbulások miatt kötelező megtenni.
Létezik lyukasztott tollhoz való gyűrű (slot lock ring) és "sima" is. Előbbinek értelemszerűen kisebb az átmérője. -
RegElek
csendes tag
Sziasztok!
Új kérdéseim:
- van e ideális páratartalom, ami a táblát nem szárítja, és nem is dagasztja be? (átlag 40% jelenleg nálunk)
- milyen sűrűn szoktátok a hegyeket élezni, hegyezni? (tudom, használattól is függ)
- a szorító gyűrű csak simán a toll alatt kell, hogy legyen, vagy ahhoz kell a tollat lyukasztani?Előre is kösz!
-
RegElek
csendes tag
válasz
beholder00 #773 üzenetére
Arra én is kíváncsi leszek, hogy az alsó/felső szomszédok mikor jönnek először
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Ez jó kérdés. Szerintem hiába teszel a fal és a tábla közé mondjuk filcet, akkor is hallatszani fog.
Vegyél a szomszédnak is és akkor nem zavarja.Bocs.
-
akela91
addikt
válasz
Készítesz valami állványt ami nem ér a falhoz, és arra rakod a táblát. Sajnos ha falra van szerelve, az át hallatszódik, főleg panelben. (átviszi a rezgéseket, és akár feljebb/lejjebb is hallják). Lehet kapni egyébként ilyen állványt borsos áron.
Esetleg valami szivacsot tömködsz a tábla és a fal közé, de ahol fel lesz akasztva a tábla ott úgyis érintkezni fog .
-
beholder00
tag
Sziasztok!
Falra felszereltem a frissen beszerzett Winmau Blade 4 táblát. Nem telt el 1 hét jött át a szomszéd lányka, hogy bizony kb 20 másodpercenként 3 durranást hall. Elmondtam neki, hogy ez a drarts. Első körben örült neki majd kifejtette, hogy abba lehet hagyni
Kérdésem: milyen csillapítást lehetne kitalálni? Másik fal kevésbé jöhet szóba és kitolni se akarok vele, na meg persze eladni se!
-
RegElek
csendes tag
Kész a falvédőm, fenn a tábla, kezdődhet a gyakorlás
-
atko123
újonc
Hello
Valaki itt nem tudja hogy a PDC World Championship 2008 pc játékban hogy kell menteni karrier modban?
-
razzorr
őstag
Ha jól látom sportsdirect-nél lehet ezt a szettet venni. Nekem ami rögtön feltűnt,hogy eléggé vastag a drótozása,ez főleg a bullnál érhető tetten. Ez pedig rengeteg kipattanó nyilat fog eredményezni. Ha tanácsolhatom,vegyél egy normál keskenyebb drótos változatot (nekem winmau diamond plus van 10rongy volt) hozzá meg lehet venni két szett jobb minőségű nyíl készletet,mint amit néztél kb.3ezerért. Csak a szekrény érték szerintem ebben a szettben. Bár kezdő szettnek jó lehet,csak akkor meg 1-2év múlva veszel újat,mert kevés lesz? Én mondjuk áldom az eszem,amikor ezt a táblát vettem. Nem a csúcstábla,de nagyon jó dobálni rá és szinte alig esik ki belőle nyíl. De a te döntésed.
-
jobbab
tag
Sziasztok!
A darts vb-n felbúzdulva, szeretnék hobbi szinten belekóstolni ebbe a sportba. Viszont segítség kell az eszközök megválasztásában! Az "Unicorn Barney Army Home Datrs Centre" (bocsánat, nem tudok linkelni) szett mennyire számít jó választásnak egy kezdőnek, a maga 13e Ft-os árával? Valami más alternativát tudtok javasolni?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
zsotesz81
senior tag
Egész jó volt a Durrant-Adams meccs
, ez meg no comment
-
RegElek
csendes tag
válasz
beholder00 #760 üzenetére
Köszi a választ.
Valószínű én is ennél maradok.
Nem tudod véletlen mekkora volt a tipli?
(kép alapján 8mm-est javasolt egy ismerős) -
RegElek
csendes tag
Sziasztok!
Megjött a tábla és a nyilak.
Új kérdésem azokhoz szólna akik panelben "sportolnak".
Milyen módon rögzítettétek, raktátok fel a táblát?
Elképzelés:
- OSB lap, de nem a saját csavarral, hanem kisebbel, ami anyacsavaros, alá a hátulján pedig egy alátét lemez, hogy megtartsa, majd ezt a lapot felfúrni a falra.
(milyen vastag OSB kellene ehhez, hogy bírja?)
- tiplivel felfogatni, de akkor mekkora tipli/lyuk kell egy ekkora csavarhoz?Válaszotok újfent előre is köszönöm.
-
BBéci
legenda
Hatalmas tévedés, hogy csak funkciókban és kijelzőben van különbség. Aki ilyet állít, annak fingja nincs a dartsról.
A 20000 forintnál olcsóbb táblák nagyon szerény minőségűek, az vegyen olyat, aki egyedül és keveset használja. Menj el egy szaküzletbe, kérd az ottani szakember tanácsát és tapogass meg, próbálj ki néhányat. Magad is tapasztalni fogod, hogy olcsó húsnak híg a leve. -
Urglen
csendes tag
Sziasztok,
vennék otthonra egy elektromos darts táblát hobbi célból(barátokkal sör,bor mellett nyomni párat).
Később majd egy rendeset is veszek, ha komolyabb szándékaim is lesznek, mert tetszik a sport...
Tudnátok ajánlani valami középminőségűt?
Amiket olvastam, hogy többnyire csak a kijelző, meg a funkciók között van különbség.
De azért jó lenne, ha a tábla normálisabb lenne, és ha kell rajta mezőket cserélni azért lehessen hozzá kapni baráti áron. Meg ha a kijelzőt eltaláljuk ne törjön be 1 dobásra. Mérete is szabvány legyen.Köszi,
Alex
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Politika
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest