- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amarton
tag
Köszi az észrevételeket. Mondjuk egyébként is szerintem érzékenyebb vagy erre, mint a többiek.
Gondolok itt arra, hogy nem nézed a Sport TV közvetítéseket, mert szerinted a közvetítés nem megfelelő. Azaz a riporterek nem úgy mondanak pár szót, mint ahogyan azt kellene.
Én szeretem őket hallgatni, és szerintem nem csak én vagyok így ezzel.
A szóismétlésben valamivel egyet értek, valamivel nem igazán.
Pl. nehéz egy termékről úgy beszélni, hogy közben nem mondom ki többször, hogy milyen termék.
Az indokolatlan szóismétlésekre már én is csak akkor figyelek fel, amikor készen van a videó. Addig rengeteg más dologra kell figyelnem.
Amikor készen van, akkor pedig már túl nagy munka lenne rajta módosítani, így általában úgy marad.
De igazad van, lehetne jobb és választékosabb a beszéd alatta.
Érdekelne, hogy a grip-re milyen szinonímáid vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Futás, futópályák
- E-book olvasók
- Kuponkunyeráló
- Robotporszívók
- Home server / házi szerver építése
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- További aktív témák...
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest