Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Széttoltam a bridge-et, ami a LAN port volt. Innen már nem elérhető, bármit szeretnék állítani, akkor kell a fizikai hozzáférés. Jelenleg 2 fő homeoffice, akik néha éjjel is dolgoznak és egy másodikos napi 3 óra teams oktatás, nincs idő kisérletezni. Visszaállítottam az OPNsense elötti hálózatot és majd, ha az idő engedi megpróbálom az egészet elölről, mert hosszú távon azt szeretném, hogy ez legyen az otthoni hálózati elosztó. A tapasztalatok alapján lesz egy WAN és egy LAN, a kliensek fizikai swichen csatlakoznak, erre van egy menendzsment nélküli 16 portos tp-link. Az intel kártyát úgyis annyiért vettem, mint egy két portost.
Nem érzem kudarcnak a helyzetet, mert sokat tanultam, és tudom, hogy a következő probálkozás sikeresebb lesz.
Köszönöm az eddigi tanácsokat és segítséget, szívesen jövök ide, ha megint elakadok.
Lesz még néhány kérdésem, ha a terveim ezzel a rendszerrel meg szeretném valósítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Bomba ár! HP ProBook 650 G3 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest