Új hozzászólás Aktív témák

• volvoguy

addikt

válasz Breki #92 üzenetére

van 2 meghatározó focis játék abból csak meghatározó az egyik, ne érts félre, nem fikázni jöttem a pes-t, de ugyanezt elmondhatnám a fifiáról, nem értem mi a next gen ezen...egyébként sztm a fifa szebben néz ki, ezt neked is el kell ismerned, bár az is elég gyenge, de megmondom mi a problémám mind a 2 játékkal...én ugy gondolom, hogy egy sportjáték akkor tökéletes, ha képes ugyanazt az élményt a monitoron visszaadni, mint amit a tv-ben látsz a közvetítések alkalmával...és ugye az ördög a részletekben bújik meg: én például elvárnám mind a két játéktól, technikai szinten, hogy legyenek olyan bejátszások, amikor a 4. játékvezető felemeli a hosszabbítást jelző táblát, lenne egy kis bejátszás, a partvonalon várakozó cseréről, azzal is feldobhatnák a hangulatot, ha néha lenne egy bejátszás a partvonal mellett idegeskedő és ordibáló edzőkről, ha látnám meccs közben az oldalvonal mellett melegítő játékosokat, a biztonsági embereket, a labdaszedő gyerekeket...a közönség pedig valamennyire hasonlítana a valóságos nézőkre..tehát nincs mindig dugig a stadion, vannak öres lelátóhelyek, aztán a való életben sem öltözik minden szurkoló egyformán, viszont ha megnézed a játékot, akkor láthatod, hogy a manchester vagy a chelsea drukkerei mind pirosban vagy kékben vannak, nincsenek "civilek" a közönség nem hullámzik..mindenki egyszerre ugrik fel amikor gól van a játékban, pedig ez sem valósághű....de ugyanez elmondható a füstökről, a pályára beszór konfettiről...de lehetne még bejátszás arról is, amikor a 2 ellenfél csapatkapitánya címert cserél, amikor a kivonulás előtt beszélgetnek, lehetne egy film a kézfogásról (ez a pes-ben meg is van, csak lehetne részletesebb) aztán ami még zavar, hogy mindig a hazai csapat kezd, holott ha jól tudom pénzfeldobás dönt..de ugyanígy kitérhetnék a pálya szélén lévő fotósokra...igazából lehet azt mondani hogy hülye vagyok, meg sokat várok, de sztem ezektől lenne igazán jó egy sportjáték..nézd meg a neten az nba 2k9 videókat, nézd meg a közönség mozgását, nézd meg hogy vannak felöltözve, nézd meg hogy a cserejátékosok mászkálnak fel alá, hogy ott vannak a palánk alatt a fotósok...és ezek azok a dolgok, amik életet lehelnek a játékba...pl. a fifában is annyi van, hogy jön a bíró, felmutatja a piros lapot, és ennyi, 3 másodperces bejátszás...ilyen sportjátékot csinálnék, ha választhatnék..és érdekes módon a kosaras játékokban ezt megtudták oldani...

Új hozzászólás Aktív témák