Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chris_T

tag

1.
    Kösz a válaszokat mindekinek :R , meggyőző :D

2.
    Rive: Acorp 6BX86, (FSB-t biztos, szorzót nemtudom hogy lehet e benne állítani) :(

+kaptam eg olyan infot hogy: ''tudja ugyan a 133-at, de viszont nem megoldott a BX-eseknél a 133 MHz visszaosztása, van kivétel, de ez nem az az eset.
    Tehát: a PCI sebessége 33MHz kell hogy legyen, az AGP meg 66MHz-n kell hogy menjen.
    Namármost, a BX harmadolni tud, nem negyedelni, tehát max. a 100as FSB-ből tud megfelelőt gyártani a PCI és az AGP számára. Ezért is nem hivatalos a 133 MHz ahogy idézted is. Ebből következően csak max. 100as FSB-s proci jó.'' :Y (én azt vettem le ebböl hogy hiába megy gyorsabban, nem megy szinkronban)

Akkor ezekszerint mégse kéne 133-as FSBben gondolkodnom? :F

Illetve nemtudom hogy menne-e benne egy 800 felettire huzott egyebkent 700-as proci, mert a manual 800-as Coppermine PIII-ast jelöl meg maximumnak: ''Socket 370 Coppermine (500MHz~800MHz)processor.'' Itt a '~' vajon mit akar jelenteni? Nem garantált hogy akkora még megy benne? :F

3.
    U.i ehelyett: P3 733/256/133/s370 ugye sokkal nem jobb egy 800/256/133-as? (de ha igen akkor megprobálom lemondani ezt a 733-asat és felkutatni egy 800-ast)

4. Végülis akkor egy 133-as FSB-n futtatott 600/256/100-assal ugyanott vagyok mint egy alapjáraton futtatott 800/256/1333, ugye?

Na mindegy a sok szöveg után az a lényege az egésznek hogy ebbe lapba (Acorp 6BX86) keresem a lehetö legjobb/legjobban tuningolható procit mivelhogy már szinte párezer forintést hozzá lehet jutni bármelyikhez :))

Új hozzászólás Aktív témák