Hirdetés
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris_T
tag
1.
Kösz a válaszokat mindekinek
, meggyőző 
2.
Rive: Acorp 6BX86, (FSB-t biztos, szorzót nemtudom hogy lehet e benne állítani)
+kaptam eg olyan infot hogy: ''tudja ugyan a 133-at, de viszont nem megoldott a BX-eseknél a 133 MHz visszaosztása, van kivétel, de ez nem az az eset.
Tehát: a PCI sebessége 33MHz kell hogy legyen, az AGP meg 66MHz-n kell hogy menjen.
Namármost, a BX harmadolni tud, nem negyedelni, tehát max. a 100as FSB-ből tud megfelelőt gyártani a PCI és az AGP számára. Ezért is nem hivatalos a 133 MHz ahogy idézted is. Ebből következően csak max. 100as FSB-s proci jó.''
(én azt vettem le ebböl hogy hiába megy gyorsabban, nem megy szinkronban)
Akkor ezekszerint mégse kéne 133-as FSBben gondolkodnom?
Illetve nemtudom hogy menne-e benne egy 800 felettire huzott egyebkent 700-as proci, mert a manual 800-as Coppermine PIII-ast jelöl meg maximumnak: ''Socket 370 Coppermine (500MHz~800MHz)processor.'' Itt a '~' vajon mit akar jelenteni? Nem garantált hogy akkora még megy benne?
3.
U.i ehelyett: P3 733/256/133/s370 ugye sokkal nem jobb egy 800/256/133-as? (de ha igen akkor megprobálom lemondani ezt a 733-asat és felkutatni egy 800-ast)
4. Végülis akkor egy 133-as FSB-n futtatott 600/256/100-assal ugyanott vagyok mint egy alapjáraton futtatott 800/256/1333, ugye?
Na mindegy a sok szöveg után az a lényege az egésznek hogy ebbe lapba (Acorp 6BX86) keresem a lehetö legjobb/legjobban tuningolható procit mivelhogy már szinte párezer forintést hozzá lehet jutni bármelyikhez
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, meggyőző 

(én azt vettem le ebböl hogy hiába megy gyorsabban, nem megy szinkronban)