Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- potyautas: Vágyak
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- potyautas: Az utolsó közös út
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Végül is ez is egyfajta újra inicializálás...
(azért várhattál volna 1-2 napot a válaszra, mert ez számos esetben előfordulhat, pl egyes Linux disztrókat is csak usb image writer-ekkel lehet megfelelően kiírni és akkor ugyanez a szitu minden pendrive-on, pl egy ilyen akció után az én egyik pendrive-om 26MB-osnak látszik. Természetesen a korábbi módszerrel újra a teljes pendrive kapacitása elérhető...) -
ledgeri - végül is hibás szektor nincs rajta, hisz minden szektor/szektorcsoport zöld. Minél sötétebb zölddel van megjelölve a szektor/szektorcsoport, annál lassabban kezelhető, de ez nem hiba.
Ha teleírod majd adatokkal avagy egy lassú formázással leformázod, akkor vélhetően nem lesz ennyi sötétebb zöld szektor, de mint írtam, önmagában nem hibásak a szektorok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest