Hirdetés
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
Üdv mindenkinek
Nekem a 8gb-os pendrivommal van a gondom.
Körülbelül két hete kezdődött ki be kapcsoltam a gépet és közben rajta hagytam a gépen a pendrivot.
A gép pedig ellenőrizni akarta a pendrive kondícióját miután elemezte észrevettem hogy sok rajta tárolt képet nem lehet megnyitni.
Ma pedig már ott tartok hogy komplett mappák tűntek el csak a nevük van a pendrivon meg egy 4 kb-os ikon.Ez mitől lehet?
Másik kérdésem hogy tudtok e mondani egy olyan programot amivel nem csak képeket és videókat hanem dokumentumokat lehet visszaállítani?
Harmadik kérdésem hogy mit lehet kezdeni a pendrivval hogy a további adatvesztést elkerüljem?Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest