Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HThomas: Outcast
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Van egy régebbi Kingmax pendrive-om. Pár hónapja autóban egy androidos fejjel használom, mp3-at játszok le róla. Már többször frissítettem rajta az állományt, most viszont valami gebasz van vele. Lehúztam a fejről, behoztam a lakásba, rádugtam a pc-re, de nem látszódik. Amivel próbáltam win11 intéző, hd sentinel, hd tune, im magic partition, semmi se látja. Az eszközkezelőben látszik valami ismeretlen usb eszköz, de sikertelen eszközleíró kérés szerepel mellette. Ami érdekes, hogy visszaraktam a kocsiba és egyből felismerte a fejegység és vidáman zenél róla, ott vannak rajta az albumok.
Ilyenkor mi a fenét lehet csinálni, hogy lehet ezt helyrehozni, ha lehet egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs