Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Update:
A UPS futár pénteken (03.02.) elvitte a pendrive-ot Csehországba az ottani SanDisk központba. Folyamatosan kaptam e-mailt a beérkezésről és a vizsgálat kezdetéről, majd tegnap (03.07.) kaptam az utolsó e-mailt, amiben írták, hogy feladták az új csere pendrive-ot szintén UPS futárral, amit ma (03.08.) kézhez is kaptam, mert 1 napos!!! szállítással adták fel. Egy teljesen úgy, gyári csomagolású pendrive-ot kaptam, ami egy nagy A4-es mappa méretű karton csomagban volt, ezen belül egy bubis borítékban az új, gyári pendrive. Kaptam hozzá új számlát is, amit szintén ők állítottak ki (pontosabban a dublini központ).Le a kalappal a SanDisk-esek előtt!!! 6 nap alatt megjárta (hétvégével együtt) a pendrive oda-vissza. Nekem csak a boríték és a UPS-es címke kinyomtatása került pénzbe, háztól-házig biztosították szó nélkül a szállítást, 1 napos szállítási időkkel.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest