Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flomaster88
csendes tag
Sziasztok!
Van egy problémám az USB pendrive-okkal. Szinte bármilyen pendrive-ot bedugok a gépbe, nem akarja beolvasni, akár a ház elejébe akár a hátsó portokba dugom. Azért szinte, mert van olyan pendrive ami müködött de csak 1-2, azt nem tudom hogy. De Pl ha a Nokia telefonomat csatlakoztatom a géphez adatkábellel azt mindig felismeri és gond nélkül tudok másolgatni a memória kártyára. Pendrive-ok esetén pedig nem működik. És bajuk sincs mert más gépben hibátlanul müködnek. Illetve gondolhatok esetleg talán virusra. Pl minden pendrive-ra feltesz egy autorun.inf filet. Hallottam korábban hogy ez valamiféle virus lehet. A víruskereső programok pl Avast viszont nem jelez virust. Korábban jelzett, de mióta ujra lett telepitve a gép formázással azóta nem jelez vírust, de még most se ismeri fel a pendrive-okat, illetve ráteszi ugyanugy az autorun.inf-et, ezt másik gépen szokta kijelezni. Egyébként a használt pendrive-ok kingstonok 2 gb-ossal és 4 gb-ossal is próbáltuk. Viszont egy régebbi típusú 128 mb-os pendrive-ot felismert. Esetleg vmi alaplapi hiba, vagy valami. Egyszer régebben kiírt egy olyat is hogy I/O eszközhiba. Esetleg alaplaphoz kéne usb drivert nézni? vmi MSI féle alaplap azt hiszem. Vmi 2004es féle, az nem olyan régi sztem vagy nem tudom.
A válaszokat előre is köszönöm! Üdv. Flomaster88!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Használt iPhone 16 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs