Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flomaster88
csendes tag
Sziasztok!
Van egy problémám az USB pendrive-okkal. Szinte bármilyen pendrive-ot bedugok a gépbe, nem akarja beolvasni, akár a ház elejébe akár a hátsó portokba dugom. Azért szinte, mert van olyan pendrive ami müködött de csak 1-2, azt nem tudom hogy. De Pl ha a Nokia telefonomat csatlakoztatom a géphez adatkábellel azt mindig felismeri és gond nélkül tudok másolgatni a memória kártyára. Pendrive-ok esetén pedig nem működik. És bajuk sincs mert más gépben hibátlanul müködnek. Illetve gondolhatok esetleg talán virusra. Pl minden pendrive-ra feltesz egy autorun.inf filet. Hallottam korábban hogy ez valamiféle virus lehet. A víruskereső programok pl Avast viszont nem jelez virust. Korábban jelzett, de mióta ujra lett telepitve a gép formázással azóta nem jelez vírust, de még most se ismeri fel a pendrive-okat, illetve ráteszi ugyanugy az autorun.inf-et, ezt másik gépen szokta kijelezni. Egyébként a használt pendrive-ok kingstonok 2 gb-ossal és 4 gb-ossal is próbáltuk. Viszont egy régebbi típusú 128 mb-os pendrive-ot felismert. Esetleg vmi alaplapi hiba, vagy valami. Egyszer régebben kiírt egy olyat is hogy I/O eszközhiba. Esetleg alaplaphoz kéne usb drivert nézni? vmi MSI féle alaplap azt hiszem. Vmi 2004es féle, az nem olyan régi sztem vagy nem tudom.
A válaszokat előre is köszönöm! Üdv. Flomaster88!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Lexar NM710 M.2 2280 PCIe Gen4x4 NVMe SSD
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest