Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Flomaster88

csendes tag

Sziasztok!

Van egy problémám az USB pendrive-okkal. Szinte bármilyen pendrive-ot bedugok a gépbe, nem akarja beolvasni, akár a ház elejébe akár a hátsó portokba dugom. Azért szinte, mert van olyan pendrive ami müködött de csak 1-2, azt nem tudom hogy. De Pl ha a Nokia telefonomat csatlakoztatom a géphez adatkábellel azt mindig felismeri és gond nélkül tudok másolgatni a memória kártyára. Pendrive-ok esetén pedig nem működik. És bajuk sincs mert más gépben hibátlanul müködnek. Illetve gondolhatok esetleg talán virusra. Pl minden pendrive-ra feltesz egy autorun.inf filet. Hallottam korábban hogy ez valamiféle virus lehet. A víruskereső programok pl Avast viszont nem jelez virust. Korábban jelzett, de mióta ujra lett telepitve a gép formázással azóta nem jelez vírust, de még most se ismeri fel a pendrive-okat, illetve ráteszi ugyanugy az autorun.inf-et, ezt másik gépen szokta kijelezni. Egyébként a használt pendrive-ok kingstonok 2 gb-ossal és 4 gb-ossal is próbáltuk. Viszont egy régebbi típusú 128 mb-os pendrive-ot felismert. Esetleg vmi alaplapi hiba, vagy valami. Egyszer régebben kiírt egy olyat is hogy I/O eszközhiba. Esetleg alaplaphoz kéne usb drivert nézni? vmi MSI féle alaplap azt hiszem. Vmi 2004es féle, az nem olyan régi sztem vagy nem tudom.

A válaszokat előre is köszönöm! Üdv. Flomaster88!!

Új hozzászólás Aktív témák