- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Toness
őstag
válasz
Bandus99 #4542 üzenetére
Én még a 850-es duronnál is anyázok hogy miértnem olyan gyors mint a saját gépem
Nézőpont kérdése, ősökhöz van betéve ez a gép 128MB rammal és winxp-vel, ők nemveszik észre hogy lassú lenne.
mod: volt előtte egy amd k6-2 300, az azért nagyon lassú volt szerintem
[Szerkesztve] -
Balus
tag
válasz
Bandus99 #4144 üzenetére
Azt én is néztem (igazság szerint most hétvégén kellene, boltig meg lusta voltam elmenni, meg már zárva vannak), de a videokártyás hűtéssel nem tudom mit kezdjek. Ezt a ''szép nagy'' passzív hűtést nem akarom levenni csak egy venti kéne rá. Ha van valakinek valami szép darabaja jöhet. Ledes ne legyen, mert akkor este azt hiszem jönnek az UFO-k.
-
Csepy
őstag
válasz
Bandus99 #3930 üzenetére
Ott van Csaszol, aki házhoz küldi postával, igyenesen, mert ott dolgozik valakije. Sohasem volt vele semmi gondom, csak jött Denniss és megpróbálkoztam ezzel az alternatívával is. De ott van Kriss is, aki házhoz is hozza. Mindketten ált. 4-5 Ft-tal drágábbak lemezenként, de nekem mostantól nem kérdés, hogy megéri-e az a pár plusz forint egy pontos, kalkulálható ügyéntézésért
Regards: Csepy -
Silencer83
addikt
válasz
Bandus99 #3702 üzenetére
en mar telefonaltam az ugyben v 20percet, nem hiszem h innentol kezdve nekem kellene rohangalnom az ugy miatt, lett vna ideje lerendezni/letargyalni h hogysmint, nem tette, evvel azt erte el, h ugy konyvelem el a dolgot, h menekul az igazam elol..ennyi.
remelem tiszta lelkiisemerettel olvassa e sorokat -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Bandus99 #3660 üzenetére
Igen, ezt én is ismerem, innen rendeltem a moddingos cuccokat, pont a megvételt akarom elkerülni. Elvileg pici csavarhúzóval mindent meg lehet csinálni (szakik mondták).
De hátha van pécsen vagy itt valahol valakinek ilyesmilye, és kibérelhetem.
Vagy ócsó pézért eladja, mert neki már nem kell. -
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!