- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
polip
addikt
szerintem elegánsabb megoldás, ha valami olyasmit kreálsz, mint az én videokari hűtőm...
ez egy northpole 1000-es a GlacialTechtől..
Ott fennvan a passziv borda a kártyán, és mellette a házhoz csavarva a hűtőventik...
itt egy kép róla: [link]
ugyanis ha rácsavarozod, akkor az rezeg a kártyán, lehet semmi baja nem lenne, de engem zavarna -
Bandus99
őstag
A VGA ra a kovetezo a javaslatom.....
Elosszor is szepen szedd le a gyari nagy bordat es pasztazd ujra, mert 80% hogy szar a gyari pasztazas es akarmit teszel ugyis fagyni fog.
Aztan masodik lepesnel veszel egy sima egyszeru ventit, es rakotozod.
Lattam mar nem egy kepet ennek megoldasara itt a PH-n is sajna linkelni nem tudok
Hulyen hangzik, de akar fogsz egy egyszeru feher cipofuzot es rakotozod a ventit ennyi
Persze nem art ha a haz szellozese meg van oldva es nem egyedul a tap az ami megprobal megbirkozni a meleg levego eltavolitasaval a hazbol
Amugy sztem nem egyszeru 9 cm es ventit beszerezni pl Zalmant errol Toness tudna meselni
[Szerkesztve] -
Bandus99
őstag
Ez a feher szinu a PCI a barna szinu az AGP tehat az emlitett SB live 5.1 neked tokeletes lehet felteve ha szukseged van az 5.1 re ha nincs akkor beerheted valami sztereoval is.
Mondjuk kivancse leszek hol kezdodik az a ft osszeg mikor megindul a csavarhuzo a haz fele
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- LG OLED 77 G1 4K Smart TV 120hz, 195cm
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 1TB SSD 32GB DDR4 RTX3070Ti 8GB!
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV!
- Xiaomi Poco M7 Pro 5G 256GB/12GB RAM Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!