- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Aktív témák
-
polip
addikt
szerintem elegánsabb megoldás, ha valami olyasmit kreálsz, mint az én videokari hűtőm...
ez egy northpole 1000-es a GlacialTechtől..
Ott fennvan a passziv borda a kártyán, és mellette a házhoz csavarva a hűtőventik...
itt egy kép róla: [link]
ugyanis ha rácsavarozod, akkor az rezeg a kártyán, lehet semmi baja nem lenne, de engem zavarna -
Bandus99
őstag
A VGA ra a kovetezo a javaslatom.....
Elosszor is szepen szedd le a gyari nagy bordat es pasztazd ujra, mert 80% hogy szar a gyari pasztazas es akarmit teszel ugyis fagyni fog.
Aztan masodik lepesnel veszel egy sima egyszeru ventit, es rakotozod.
Lattam mar nem egy kepet ennek megoldasara itt a PH-n is sajna linkelni nem tudok
Hulyen hangzik, de akar fogsz egy egyszeru feher cipofuzot es rakotozod a ventit ennyi
Persze nem art ha a haz szellozese meg van oldva es nem egyedul a tap az ami megprobal megbirkozni a meleg levego eltavolitasaval a hazbol
Amugy sztem nem egyszeru 9 cm es ventit beszerezni pl Zalmant errol Toness tudna meselni
[Szerkesztve] -
Bandus99
őstag
Ez a feher szinu a PCI a barna szinu az AGP tehat az emlitett SB live 5.1 neked tokeletes lehet felteve ha szukseged van az 5.1 re ha nincs akkor beerheted valami sztereoval is.
Mondjuk kivancse leszek hol kezdodik az a ft osszeg mikor megindul a csavarhuzo a haz fele
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Túra és kirándulás topic
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged