- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz
Silencer83 #4662 üzenetére
Jóvan na, csak nem voltam kíváncsi a sok százalékos hűtési halandzsára, ezért elkerülte a figyelmem.
-
a2d2
addikt
Eladó Suzuki Sephia ZZ robogó
Asus WL-138g wifi karesz
Huntkey 400w atx táp
PCI voicemodem -
a2d2
addikt
Eladó 1db Depeche Mode állójegy! 15k
-
a2d2
addikt
válasz
TrollBalint #4267 üzenetére
Na az elmúlt 2-3 napban nem voltam aktív tagja a fórumnak, de nekem nem tűnt fel semmi. Mi változott meg, mit zártak be???
Én továbbra is csak a régi arcokat látom itt.
Na most már lehet röhögni. -
a2d2
addikt
-
a2d2
addikt
Eladó:
Asus wl 138-g pci wifi karesz 5k
pci belső voice modem 1k
Huntkey 400w atx táp 3,5k
5db rossz cd-rom - 5 sör
Keresek:
40-60gb körüli olcsó vincsit
33x43 cm-es sütőrácsot (sütőbe)
TC4420-as mosfet drivert -
a2d2
addikt
1-2 eladó cucc:
Asus wl-138G pci wlan karesz, dobozos, nem használt, itt porosodik már szeptember óta nálam.
400W Huntkey táp, jó minőségű, van benne anyag.
Valaki? -
a2d2
addikt
Továbbra is keresek DM koncertjegyet, állót 13k-ig bezárólag.
-
a2d2
addikt
Én is lelkes újonc lettem
-
-
a2d2
addikt
Szia!
Hát ez óriási lenne ha összejönne, jegy is érdekel, meg a busz kérdés is. Megbeszéljük, ha aktualizálódik a helyzet. Tegnap este pécsi egyetemi napok-on sikerült szert tennünk 1db-ra haverommal. Ma is elmegyek, hátha
Akkor írj légyszi mindenképp, ha van valami előrelépés.
Köszi!
Miki -
a2d2
addikt
Már csak 1db állójegy kéne DM-ra!!! -
a2d2
addikt
Keresek 2-3db állójegyet a júniusi DM koncertre. Szóval ha valaki tudna ilyent szerválni a ''pult alól'' az ne fogja vissza magát. Árban megegyezünk. -
a2d2
addikt
Compaq Armada 100s
AMD K6-2+ 533Mhz
192Mb ram - ebből 8mb integrált videóé
4,8Gb HDD
CD olvasó
USB, PCMCA, 56k modem + szokásos portok.
Win XP tökéletesen fut rajta, apró szépséghibával, de tökéletesen működik, akksija alkalmazástól függően 1(worms cpu match)-1,5(word,...) órát bír.
A hibája, hogy a fedél csuklóinál be van törve a műanyag.
Mondjon rá egy árat, én 45-re teszem. -
a2d2
addikt
Eladó motorola mpx200, asus wl-138g, jazz 5.1 hangfalszet, csomó régi táp, codegen 400w atx táp. hírtelen ennyi
-
a2d2
addikt
Eladó Jazz 9902 típusú 5.1 hangfalszett. Mondjatok rá árat.
-
a2d2
addikt
Még valami:
Mini USB ''host'' dugó, ill sima USB ''host'' dugó érdekelne, vagy komplett kábel olcsón.
De jól jönne akár 5v-os adapter is. -
a2d2
addikt
Nincs valakinek eladó elektromos tűzhelye, vagy esetleg csak sima beépíthető kerámialapja???
-
a2d2
addikt
válasz
Bandus99 #2373 üzenetére
Van nálam egy Inno3D Ti4200-es, 128Mb-os. A gondja az, hogy a gyárilag hozzá adott driverrel tökéletes, viszont ha felteszed forceware-t, akkor rettentően melegszik, és fagyogat. Ha így érdekel, akkor megkapod 7k-ért. Vagypedig elviszed, megnézed, ha nem tetszik visszahozod.
-
a2d2
addikt
Eladóak:
Codegen 400W-os táp (12V-on 16A) - 2.800
Asus wl-138G PCI wifikaresz - 6.000
Motorola mpx200, dobozos, független, + 2 féle headset + 512 kingston - 30.000
Nikon Collpix 8700 + hordtáska + pótakksi + 512 Kingston elite + leírások, cd-k - 110.000
Union reality játékvezérlő sisak (infra, joystick, mikrofon, füles) - 5.000
Logitech wingman formula kormány (nem force-os, régi strapabíró, gameportos) - 7.000
Microsoft Sidewinder force feedback pro joystick (ebben is van még anyag rendesen, gameportos) - 5.000 -
a2d2
addikt
7000-es radeonról lemondok, ha van valami PCI-os 3D-s kareszotok eladó, keressetek privátban.
-
a2d2
addikt
válasz
TrollMetal #2284 üzenetére
Engem lehet. Mennyi az ára?
-
a2d2
addikt
válasz
TrollMetal #2241 üzenetére
Hi!
Engem érdekelne egy 40-es quantum fireball lct vinyó. Minden megoldás érdekel. (Csak egy smd kéne róla asszem) -
a2d2
addikt
Keresek 40Gb-os quantum elektronikát, jöhet rossz is.
-
a2d2
addikt
válasz
littlerock #2121 üzenetére
Köszi, de ahogy elnézem, ez csak ott lifegne a gép belsejében, inkább veszek potit, és kivezetem előlapra.
-
a2d2
addikt
válasz
littlerock #2114 üzenetére
Ilyenre gondolsz?
[link]
Ez nekem kissé sok lenne, de mondj te egy árat, és elgondolkozom rajta. -
a2d2
addikt
Isten ments! Pont jó lesz, mert nincs most olyan sok cumó a gépemben, úgyhogy visszavehetem a fordulatszámot. Én itt lakom a belvárosban, egész héten ráérek, mert most végeztem sulival, melóhelyen is felmondtam. Lehet ma megyek ki este kertvárosba is. Ha bent jársz esetleg nagyposta, konzum környékén, akkor csörögj előtte, mert 80% hogy otthon vagyok.
Ha tudnád mellé adni a potit is, azt megköszönném, mert vízhűtésé nekem is ki van vezetve előlapra, nem kéne boltba mászkálnom meg bütykülnöm.
[Szerkesztve] -
a2d2
addikt
válasz
littlerock #1908 üzenetére
Háj!
Én is próbálkoztam a vékony kétoldalassal. Hőt jól átnyomta, viszont könnyen leesnek a bordákNálam továbbra is a 4 kis pötty pillanatragasztó a 4 sarokra, középre meg szilikonpaszta a No 1 kombó. Egy erős mozdulattal lepattintható, és szikével eltávolítható a maradék pillanatragasztó. Szerintem.
-
a2d2
addikt
válasz
littlerock #1808 üzenetére
Megnéztem gyors az árát, 1500+fa szinte mindenhol, úgyhogy a 800 az fix
Szerintem jó kis kombó ez, nekem is ilyenem van a 9700pro-n. Passzívval nem érdemes próbálkozni, vagy barkácsolsz rá valamit házilag, ami ronda, és szintén kerül azért valamennyibe. 3,3-ért nem sok ez a cuccos, nézd meg a fórum elejét, ott mentek ilyenek, én is akkor vettem 4k-ért. -
a2d2
addikt
válasz
littlerock #1799 üzenetére
Szóval Troll-nál vannak pluszban csavarok, ha érdekel esetleg az op1, akkor így kb 3k-ból lenne komplett rendszered. Nos?
-
a2d2
addikt
válasz
TrollMetal #1783 üzenetére
Nekem meg van hozzá egy OP1-esem, ha kell valakinek. Sajna csak maga a venti van, szóval kell kis barkács a feltevéséhez, feltéve ha TrollMetalnak nincsenek hozzá csavarjai.
Az ára fixen 800 pénz, tekintettel a csavarok hiányára. -
a2d2
addikt
P800 elment, ezek megvannak még:
Motorola Mpx200, dobozos, független, motorola stereo headszet, motorola ''James Bond headset'', bőrtok, 512 Kingston SD karesz, DVD-nyi progi.
Ár: 30.000 Ft
Asus WL-138g PCI wifi karesz. Csak be lett téve egy gépbe, de nem ért el odáig a jel, szóval szinte 0km-es.
Ár: 6.000 Ft
Geforce Ti4200 128Mb Inno3D
Ár: 7.500 Ft
Nikon Coolpix 8700
Ami van hozzá:
hordtáska, gyári cd-k, kezelési (német nyelvű), 2db akksi, usb kábel, hordszíj, 512MB Kingston elit CF. Asszem ennyi.
Ára legyen 120.000 Ft
[Szerkesztve] -
a2d2
addikt
Nikon Coolpix 8700 eladó.
[link]
Ami van hozzá:
hordtáska, gyári cd-k, kezelési (német nyelvű), 2db akksi, usb kábel, hordszíj, 512MB Kingston elit CF. Asszem ennyi.
Ára legyen 120.000 Ft -
a2d2
addikt
Eladó telók:
Dobozos, független Sony Ericsson P800. Ami van hozzá: töltő, 2db akksi, valami dokkoló szerűség, 16Mb MS DUO + átalakító, képernyővédő, meg egy USB-s adatkábel, CD-n progik.
Motorola Mpx200, dobozos, független, motorola stereo headszet, motorola ''James Bond headset'', bőrtok, 512 Kingston SD karesz, DVD-nyi progi.
Más:
Asus WL-138g PCI wifi karesz. Csak be lett téve egy gépbe, de nem ért el odáig a jel, szóval szinte 0km-es.
Ár: 6.000 Ft
Geforce Ti4200 128Mb Inno3D
Ár: 7.500 Ft -
a2d2
addikt
válasz
szasza_1 #1270 üzenetére
Hi!
Na leteszteltem a TV kártyákat hétvégén, és a pixelview mellett döntöttem.
Tehát van nálam egy Miro PCTV pro, PCI, sztereo, 2. Generáció (1998).
Sajna XP alatt nem lehet életre kelteni a rádió részét, illetve nekem nem sikerült, meg fórumon is ezt olvastam sajna, viszont a képe nagyon klafa. 720x576-ban vettem fel vele videót, az is jól sikerült. És ennek csak 4k az ára. Kiírtam minden fontosat hozzá CD-re.
Itt van a belvárosban még a kari, de majd előbb utóbb visszakerül Bandikához. Ha érdekel, akkor vidd el kipróbálni, és majd elrendezed vele. -
a2d2
addikt
Valakit érdekel Mpx200-as motorola?
Dobozos, mindennel + független, sztereo motorola headszettel mp3-hoz, egyfüles motorola ''James Bond'' headszet, 512-es Kingston SD. -
-
a2d2
addikt
Rendben van. 10-ért viszem akkor a dokkolót, a flipet meg 2 cerkát.
Nemtom mikor fogok ráérni, mert decemberi hajtás van melóhelyen. Vagy ma v holnap este, de asszem holnap lesz. Hányas szoba? Ha valamelyikőtök jár belvárosban ma v holnap, nekem az király lenne. Ha nem, akkor majd megoldom valahogy.
Számom: 70/381-64-03 -
a2d2
addikt
Kerestek itt páran p800 alkatrészeket, jövő héten lesznek nekem:
- dokkoló - 6k
- flip - 3k
- cerka - 1k
- pótakksi - 3k -
a2d2
addikt
Keresek törött kijelzős P800-at, vagy pedig csak sima p800 ''alaplapot''
-
a2d2
addikt
Keresek SonyEricsson P800-ast, vagy P900-ast (nem gond ha lestrapált, vagy ha hiányos, csak minél olcsóbb legyen)
Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- E-roller topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AliExpress tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged