Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Bigemperor

senior tag

válasz M_AND_Ms #60049 üzenetére

Addig nem volt itt semmi gubanc, amíg Te és NGA haverod, akivel nagyon egy húron pendülsz, nem kezdted osztani az észt. Akiről kiderült, hogy nem véletlenül szimpatizál a nevezett Praktikerrel, hanem személyesen is érintett, de ahelyett, hogy segíteni próbált volna, ahogy nagy kegyesen privátban meglebegtette, egyből leoltott.

Nem kellene más fórumtársakat ilyen módon kritizálni, azt meg végképp nem tűröm, hogy valaki kioktasson olyan dolgokról, amikről fogalma sincs!

Na, hányan is gondolták kettőtökön kívül azt, hogy én rendeztem kirohanást? Nem kell megszámolnod, pontosan ti ketten. Ráadásul mindezen hosszú eszmefuttatás, az általatok vélt dolgok hosszas bizonyítgatása miatt alakult ki.

Ahhoz, hogy kinek mihez van joga, na ebben a kérdésben pedig tényleg nem Te (ti) vagytok az autentikus forrás. Hidd el, sokkal többet tudok a jótállási, szavatossági jogokról, a hibás teljesítésről, az elállásról, a vonatkozó jogszabályokról, amennyit Ti ketten bármikor is összegugliznátok!

Egy dolgot mondok és ezzel zárom ezt a meddő ostobaságot: Üzleti etika, fogyasztói jogok, vásárlók megtartása. Tudom ezek nektek semmit nem mondanak, de olvass már utána kicsit és utána hőzöngj itt a praktiker jellegű vállalkozások keresztes lovagjaként.

Új hozzászólás Aktív témák